Esri Young Scholar Ken Arts vertelt over zijn ervaringen op de Esri User Conference

25 juli 2016

De Nederlandse Esri Young Scholar Ken Arts nam in juli deel aan de Esri International User Conference. Hij presenteerde er onder meer zijn StoryMap. “Atlas van de Ondergrond van Eindhoven”.

In april werd bekend gemaakt dat Ken Arts, student aan de HAS Hogeschool, de Esri Young Scholars Award 2016 van Nederland heeft gewonnen. De jury wees zijn StoryMap, Atlas van de Ondergrond van Eindhoven, onderdeel van zijn stage bij de gemeente Eindhoven, aan als beste inzending. Onderdeel van zijn prijs was een bezoek aan de Esri User Conference in San Diego. In juli was het zover en maakte Ken de oversteek naar San Diego. Hij vertelt over zijn ervaringen.

De Special Achievement in GIS-prijsuitreiking

“Tijdens de Special Achievement in GIS-prijsuitreiking heb ik mijn prijs formeel in ontvangst mogen nemen en ben ik samen met de andere Young Scholars op de foto geweest met Jack Dangermond, de CEO van Esri. De reis naar de Esri User Conference in San Diego was een hele leuke en leerzame ervaring en vormde de perfecte afsluiting van mijn studie’’ vertelt Ken Arts.

’Unieke kans’

“Ik ben heel blij dat ik de unieke kans kreeg om naar de Esri User Conference in San Diego te gaan'' vertelt Ken Arts. “San Diego is een prachtige stad om te verkennen. Op de Esri User Conference heb ik voornamelijk presentaties in de User Experience & User Interface Hub bijgewoond. Ook heb ik op de conferentie veel nieuwe mensen ontmoet en ben ik met een aantal andere Young Scholars bevriend geraakt.''