GIS en BI ontmoeten elkaar op de preconference workshop!

15 maart 2017

Business Intelligence (BI) en GIS zijn altijd twee aparte werelden geweest. Door de komst van Insights for ArcGIS kunnen ze aan elkaar worden gekoppeld. Twee specialisten uit de Verenigde Staten komen in april naar Nederland om de nieuwe omgeving toe te lichten. Deelnemers aan de preconference workshop kunnen ontdekken hoe BI en GIS elkaar vinden.

Juiste analyse en architectuur

Tijdens de preconference workshop: ‘De kracht van Insights for ArcGIS’ op 10 april 2017 leren deelnemers de juiste vraag formuleren en krijgen zij antwoord op vragen als: Welke data moet ik gebruiken? Welke aanpak moet ik hanteren?  Hoe maak ik de juiste analyse? Daarnaast wordt er ingegaan op de architectuur en de roadmap van Insights for ArcGIS en worden er veel concrete voorbeelden gedemonstreerd.

De specialisten

Er zijn twee specialisten die vanuit Esri in Redlands speciaal naar Nederland komen voor deze workshop. Arthur (Art) Haddad is Chief Technology Officer (CTO) van Esri op het gebied van Location Analytics. Hij is al meer dan 20 jaar werkzaam bij Esri en heeft uitgebreide technische kennis van het ArcGIS-platform en de nieuwste enterprise computing technologieën. Haddad neemt dr. Linda Beale mee. Zij is productspecialist binnen het Analysis en Geoprocessing Team van Esri. Met meer dan 20 jaar ervaring in GIS, is ze gespecialiseerd in het ontwikkelen van een toegepaste aanpak van ruimtelijke analyses door middel van praktijkvoorbeelden.

Meer informatie

Deze training vindt plaats op maandag 10 april bij Esri Nederland te Rotterdam. 
Lees meer over de inhoud van de workshop of Schrijf u in voor deze workshop
Lees en zie meer over Insights for ArcGIS in het Esri Magazine


E-mail voor meer informatie naar opleidingen@esri.nl