Voor de media

Persinformatie

Vraag onze experts

Esri deelt regelmatig nieuws, soms in de vorm van persberichten. Alle nieuwsitems die als persbericht zijn verstuurd, staan in het nieuwsoverzicht. Bent u journalist en wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Neem contact met ons op om de persberichten per e-mail te ontvangen. 

Heeft u een vraag aan ons? Onze experts zijn bereid uitleg te geven over onderwerpen die te maken hebben met Esri Nederland, thema's zoals assetmanagement en leefomgeving, of in het algemeen over het vakgebied geo-informatie. Neem voor informatievragen, interviewverzoeken en behoefte aan beeldmateriaal met ons op. 

Gebruik onze kaarten

De website van uw krant, radio- of tv-programma wordt steeds belangrijker. U wilt de lezer, luisteraar of kijker informeren over het nieuws of wat komen gaat. U wilt hem of haar prikkelen met interessante invalshoeken. Maar vooral wilt u ervoor zorgen dat hij of zij u weet te vinden en terug komt: binden. 

Als u kaarten op uw nieuws- of programmawebsite gebruikt, zorgt u ervoor dat u meerwaarde kunt bieden en onderscheidend kan zijn in het medialandschap. Berichten met een kaart bieden een nieuw perspectief op het verhaal. Wilt u een interactieve kaart waar een bezoeker meteen de impact van het nieuws op zijn directe omgeving kan zien? Neem dan  
met ons op.

Contact 

Voor zowel de inhoudelijke vragen als de kaartverzoeken kunt u contact met ons opnemen via de afdeling Marketing & Communicatie. Stuur een e-mail naar Harmen van Doorn via . We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook met ons bellen: +31 (0)10 217 07 00.  

Ga naar het contactformulier voor alle niet-media gerelateerde vragen. 

Let's talk Dynamics CRM

X
Please complete the highlighted item(s) to continue.
First Name
Last Name
Email
Phone Number
Company Name
City
Country
State
Zip
1 of 2
Your Industry
Your Role
What are your Location Analytics questions?(Optional)
2 of 2
X