full stack developer

Wil jij werken met real-time data, 3D en big data voor het ontwikkelen van cutting edge geografische applicaties? Dan is de functie van full stack developer iets voor jou!

Full stack developer

Locatie Zwolle of Rotterdam


Als developer werken jij en je team met de nieuwste mapping-technieken binnen onze market leading technologie. Daarnaast ken je de ins en outs van de Esri technologie en het Esri platform. Met deze kennis ontwikkel en realiseer je bijvoorbeeld Native, Web en Cloud oplossingen voor een breed scala aan klanten.

Wat je doet

In deze functie:

  • ondersteun je de klant op technisch gebied en geef je architectuuradviezen;
  • draai je mee in Proof of Concepts en demo’s en overtuig je daarmee de klant van de kracht van ons platform;
  • deel je ervaringen en kennis door interne kennisoverdracht en tijdens events;
  • maak je de koppeling tussen de klantwens en het Esri aanbod;
  • ontwerp en ontwikkel je samen met je team onder andere Native, Web en Cloud oplossingen voor onze klanten.

Wat wij vragen

Voor deze functie:

  • heb je kennis van moderne webtechnieken en Scrum;
  • ben je ervaren met het .NET-Framework , C#, JavaScript/TypeScript, HTML5 en CSS, Python en databases (bv Oracle, SQL Server of PostgreSQL);
  • ken je de Esri-ontwikkelomgevingen;
  • bezit je minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • heb je een (ICT-gerelateerde) hbo-opleiding.

Wat wij jou bieden

Bij Esri stap je in een informele organisatie met gedreven collega’s die trots zijn op wat ze doen. Als developer werk je in een team met 12 ontwikkelaars. In dit team vinden ze, naast humor, ook jouw creativiteit en eigen inbreng erg waardevol. Zelfontwikkeling staat bij ons centraal en daarom bepaal je binnen Esri je eigen opleidingstraject. Wij binden je graag voor langere tijd aan ons. Daarom heb je genoeg doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Als jij je collega’s van een andere kant wil leren kennen, is onze personeelsvereniging iets voor jou. Daarmee ga je bijvoorbeeld karten, indoor skydiven of zeilen. Of sluit jij aan bij de groep die jaarlijks gaat wielrennen in Frankrijk? Met trots dragen we het Beste Werkgevers Keurmerk (2017-2018).

Meer informatie of enthousiast geworden?

Wil jij werken bij Esri Nederland? Solliciteer dan via onderstaande link. Voor vragen kun je contact opnemen met Peter Stal, manager Human Resources. Telefonisch is hij bereikbaar via +31 (0)10 217 07 07.

Solliciteer op deze functie

 

Terug naar het overzicht van de vacatures

Acquisitie door werving en selectie-, detachering- of uitzendbureaus naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.