"Vrijheid, waardering en ontwikkelingsmogelijkheden."

projectmanager

“Bij de afdeling Projecten helpen wij onze klanten met het implementeren en gebruiken van het ArcGIS-platform en de 'geo-producten' van Esri Nederland. Dit doen wij door het leveren van professionele dienstverlening. Wij werken veelal in projectvorm en trekken met een rugzak vol kennis en ervaring er samen op uit om de klant, de gebruikers van geo-informatie, succesvol te maken.”

“In mijn rol als projectmanager kom ik bij veel verschillende klanten over de vloer. Bij de start van het project stem ik samen met de klant de projectaanpak en planning af. Het aanbrengen van structuur en duidelijkheid voor de klant en mijn Esri-collega’s is hierbij mijn hoofdtaak. Wat zijn de verwachtingen en weten alle projectbetrokkenen wat er gaat gebeuren en wanneer? Vervolgens hou ik het proces goed in de gaten. Verloopt alles volgens plan of zijn er omstandigheden die van invloed zijn op het plan? Dit alles om uiteindelijk het project naar ieders tevredenheid te kunnen afsluiten.”

“Samenwerken met collega’s, klanten en partners staat voor mij centraal bij het werken bij Esri Nederland. De vrijheid, waardering en ontwikkelingsmogelijkheden die ik daarbij ervaar, maken Esri Nederland voor mij een prettige organisatie om bij te werken. Het uitdagende en afwisselende werk zorgt - in combinatie met aandacht voor persoonlijke wensen - voor een goede balans tussen werk en privé.”