software ontwikkelaar

Voor versterking van ons team zijn we op zoek naar jou!

Software ontwikkelaar

Locatie Rotterdam of Zwolle


De afdeling Software Ontwikkeling zorgt voor het ondersteunen van klantprocessen op basis van het Esri-platform. We werken intensief samen met alle stakeholders en doen dit op een flexibele en wendbare manier. Op technologisch vlak lopen we vooraan en we richten ons op nieuwe ontwikkelingen. Binnen deze afdeling is een Agile team ontwikkelaars bezig met het ontwikkelen van Geo-oplossingen voor de Nederlandse markt, op basis van het ArcGIS-platform. Deze producten worden aan de hand van de Scrum-methodiek ontwikkeld. Een belangrijk aspect van deze functie is het doorgronden van de Esri-technologie en het Esri-platform om deze kennis in te kunnen zetten voor de realisatie van de oplossingen. Je werkt mee aan de architectuur van de producten en bent in staat om inschattingen te maken. Vervolgens help je mee om het ontwerp te realiseren

Functie

 • Als onderdeel van het Agile Product Development team ben je (mede)verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van de Esri Nederland GeoProducten.
 • Je verzorgt zowel intern als extern dienstverlening met betrekking tot de producten die Esri Nederland levert.
 • Je ondersteunt de klant op technisch gebied en adviseert de interne projectleider en/of lijnmanager (haalbaarheid, impact, urenschatting, oplossingsrichting etc.).
 • Je houdt je technische kennis en de ontwikkelingen op ontwikkel- en GIS-gebied op peil.
 • Je deelt actief ervaringen en kennis; draagt bij aan publicaties van Esri Nederland en zorgt intern voor kennisoverdracht en levert ondersteuning tijdens events.
 • Je voert studies en analyses uit met betrekking tot de mogelijke toepassing van Esri producten binnen de kaders van de klanteisen. Je presenteert mogelijkheden en adviseert over toepassingen, configuraties, en technische effecten van GIS-gebruik.
 • Je bent verantwoordelijk voor het inhoudelijke resultaat van de opgenomen taak en werkt via de geldende standaarden en realiseert kwaliteitsborging van de werkzaamheden en/of opgeleverde producten.

Wat wij vragen

 • Kennis van web-technologieën en werken met (web)services.
 • Ervaring in het werken met het .Net-Framework , C#, Javascript, HTML5 en CSS, python en databases (bv Oracle, SQL Server of PostgreSQL) en Team Foundation Server.
 • Ervaring met het opzetten en uitwerken van architectuur voor oplossingen.
 • Kennis van een agile aanpak.
 • Ervaring met de Esri ontwikkelomgevingen is een pré.
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Verantwoordelijkheid en eigenaarschap nemen voor je werkzaamheden.
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring (minimaal ICT opleiding op HBO niveau, GIS kennis is een pré).

Ons aanbod

Ambitieus als we zijn, creëren we waar nodig nieuwe producten en diensten. Capabele, betrokken medewerkers, zoals jij, zijn hiervoor onmisbaar! Eén van de redenen waarom jij bij ons wilt werken, zijn onze uitstekende secundaire voorwaarden. Tevens bieden wij jou een inspirerende en enthousiaste werkomgeving, waarin je deel uitmaakt van een succesvol team en we een groeiende, dynamische klantgroep faciliteren. Jouw ontwikkeling daarin is voor ons van groot belang. Daarom bepaal jij binnen Esri je eigen opleidingstraject en geven wij jou de benodigde tools in handen om jouw idealen te verwezenlijken. Al deze redenen zorgen ervoor dat wij het Beste Werkgevers Keurmerk (2017-2018) met trots mogen dragen.

Meer informatie of enthousiast geworden?

Wil jij werken bij Esri Nederland? Solliciteer dan via onderstaande link. Voor vragen kun je contact opnemen met Peter Stal, manager Human Resources. Telefonisch is hij bereikbaar via +31 (0)10 217 07 00.

Solliciteer op deze functie

 

Terug naar het overzicht van de vacatures

Acquisitie door werving en selectie-, detachering- of uitzendbureaus naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.