solution architect

Ben jij in staat de schakel te zijn tussen de klantwens en de software-oplossing? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Solution architect GIS

Locatie Rotterdam/Zwolle


Als solution architect ben je verantwoordelijk voor het technisch ontwerpen en realiseren van IT oplossingen die passen bij de behoefte van onze klanten. Vaak gaat het daarbij om het integreren van geo-informatie technologie binnen andere systemen. Je bent betrokken bij het ontwerp van zowel maatwerkoplossingen als standaardproducten die gebaseerd zijn op de Esri GIS-technologie. Je vertaalt de klantwens naar de technische architectuur. Je begeleid ontwikkelaars binnen projecten om de oplossingen correct te realiseren. Je bent medeverantwoordelijk voor het inschatten en plannen van ontwikkeltaken. In de offertefase voer je de inhoudelijke dialoog met de klant, en maak je op basis daarvan de ontwerp- en architectuurkeuzes, het plan van aanpak en de inschattingen. Je hebt specialistische kennis van een breed scala aan basistechnologieën en een vakinhoudelijke visie die je goed kan overbrengen.

Wat wij vragen

  • HBO/WO-niveau
  • Minimaal 10 jaar ervaring met IT- en/of GIS-projecten
  • Aantoonbare ervaring als software architect in complexe omgevingen
  • Kennis van het .NET Framework, Web ontwikkeling, Server technologie, Javascript , UML, mobiele toepassingen
  • Kennis van geo-informatie technologie en bij voorkeur het ESRI platform
  • Kennis van ontwikkelmethodieken (iteratief ontwikkelen), databases (Oracle/SQLServer), netwerken, en IT-infrastructuren
  • Ervaring met het aansturen van een technisch team (technisch projectleiding)

Ons aanbod

Ambitieus als we zijn, creëren we waar nodig nieuwe producten en diensten. Capabele, betrokken medewerkers, zoals jij, zijn hiervoor onmisbaar! Eén van de redenen waarom jij bij ons wilt werken, zijn onze uitstekende secundaire voorwaarden. Tevens bieden wij jou een inspirerende en enthousiaste werkomgeving, waarin je deel uitmaakt van een succesvol team en we een groeiende, dynamische klantgroep faciliteren. Jouw ontwikkeling daarin is voor ons van groot belang. Daarom bepaal jij binnen Esri je eigen opleidingstraject en geven wij jou de benodigde tools in handen om jouw idealen te verwezenlijken. Al deze redenen zorgen ervoor dat wij het Beste Werkgevers Keurmerk (2017-2018) met trots mogen dragen.

Meer informatie of enthousiast geworden?

Wil jij werken bij Esri Nederland? Solliciteer dan via onderstaande link. Voor vragen kun je contact opnemen met Peter Stal, manager Human Resources. Telefonisch is hij bereikbaar via +31 (0)10 217 07 00.

Solliciteer op deze functie

 

Terug naar het overzicht van de vacatures

Acquisitie door werving en selectie-, detachering- of uitzendbureaus naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.