technisch consultant

Wij zoeken een technisch consultant die onze klanten blijvend succesvol maakt met slimme oplossingen en ideeën. Een technisch consultant die affiniteit heeft met techniek èn business. En die daarnaast de sociale vaardigheden en gedrevenheid heeft om resultaten neer te zetten!

Technisch consultant

Locatie Rotterdam

Als technisch consultant ben jij in staat de Esri-technologie en het Esri-platform te doorgronden en kun je deze kennis met passie inzetten voor projecten, pre-sales trajecten, ondersteuning van partners en kennisoverdracht aan onze klanten. Je werkt mee aan de architectuur voor oplossingen, bent in staat om projectmatige inschattingen te maken en deze binnen tijd en budget te realiseren. De functie is een mengeling van architectuur- , implementatie- en adviseringswerkzaamheden.

Wat wij vragen

  • Heeft een afgeronde relevante HBO- of WO-opleiding.
  • Heeft passie voor het vakgebied en de Esri-technologie.
  • Heeft uitgebreide kennis van GIS, IT architectuur in het algemeen en tenminste één specifiek werkdomein (utility domein is een pré).
  • Is ondernemend en resultaatgericht en neemt verantwoordelijkheid en eigenaarschap voor zijn werkzaamheden.
  • Is flexibel en communicatief vaardig en in staat om zelfstandig en in teamverband werkzaamheden uit te voeren.
  • Is vooral hands-on op het gebied van het Esri Platform, (geoprocessing) services en python.

Ons aanbod

Ambitieus als we zijn, creëren we waar nodig nieuwe producten en diensten. Capabele, betrokken medewerkers, zoals jij, zijn hiervoor onmisbaar! Eén van de redenen waarom jij bij ons wilt werken, zijn onze uitstekende secundaire voorwaarden. Tevens bieden wij jou een inspirerende en enthousiaste werkomgeving, waarin je deel uitmaakt van een succesvol team en we een groeiende, dynamische klantgroep faciliteren. Jouw ontwikkeling daarin is voor ons van groot belang. Daarom bepaal jij binnen Esri je eigen opleidingstraject en geven wij jou de benodigde tools in handen om jouw idealen te verwezenlijken. Al deze redenen zorgen ervoor dat wij het Beste Werkgevers Keurmerk (2017-2018) met trots mogen dragen.

Meer informatie of enthousiast geworden?

Wil jij werken bij Esri Nederland? Solliciteer dan via onderstaande link. Voor vragen kun je contact opnemen met Peter Stal, manager Human Resources. Telefonisch is hij bereikbaar via +31 (0)10 217 07 00.

Solliciteer op deze functie

 

Terug naar het overzicht van de vacatures

Acquisitie door werving en selectie-, detachering- of uitzendbureaus naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.