Skip to Content

Esri GIS Conferentie & Tech

Alle video's voor u beschikbaar!

23 en 24 september 2020

Bekijk nu de video's van dag 1
Bekijk nu de video's van dag 2

Informatie & inspiratie

Op deze pagina's kunt u alle video's van de Esri GIS Conferentie & Tech 2020 bekijken! Van de plenaire sessies op woensdag- en donderdagochtend tot alle middagpresentaties verzorgd door sprekers van verschillende organisaties en medewerkers van Esri Nederland. Wij wensen u veel inspiratie toe. Eventuele vragen kunt u stellen via het contactformulier onderaan de pagina. 

Welkom bij de online Esri GIS Conferentie & Tech 2020

"Welkom op onze conferentie. We kunnen u niet persoonlijk op onze thuislocatie, hier in het Beurs WTC in Rotterdam de hand drukken, maar we doen dat virtueel. Voor u hebben we dit jaar een uitgebreide set aan online sessies beschikbaar, zodat u op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen in het ArcGIS-platform en van de toepassingen bij de diverse organisaties. We hopen u hiermee te enthousiasmeren en te inspireren. We wensen u veel plezier en een goede gezondheid." - directie, Ed van Ingen en Jurgen ten Siethof, Esri Nederland

Keynotes dag 1

Keynotes dag 1

De eerste dag van de Esri GIS Conferentie & Tech 2020 staat in het teken van het thema bouwen. Sprekers van onder meer Royal BAM Group, TNO en de provincie Utrecht komen aan het woord. Zij vertellen over de digitale transformatie en hoe dit invloed heeft op de manier van bouwen en omgaan met de bouwopgaven in hun organisaties en de keten waarin ze met elkaar samenwerken.

Lees meer
Keynotes dag 2

Keynotes dag 2

Het ochtendprogramma van de Esri GIS Conferentie & Tech 2020 staat op de 2e dag in het teken van ‘Tech’, de technologie. Jeroen van Winden (CTO) en Joris Bak (manager product consultancy en content) nemen u mee in de visie rondom het ArcGIS-platform en de meest recente ontwikkelingen op het gebied van de technologie. Er worden een aantal nieuwe mogelijkheden uitgelicht en gedemonstreerd door verschillende medewerkers van Esri Nederland. Zo komt ArcGIS Pro 2.6 aan bod en wordt er ingegaan op nieuwe datatypes die beschikbaar zijn en gebruikt kunnen worden in ArcGIS. Ook worden onder andere ArcGIS Notebooks, ArcGIS Experience Builder en de nieuwe Map Viewer in ArcGIS Online getoond.

Video's dag 1 | Klantverhalen

Video's dag 1 | Klantverhalen

Dag 1 van de Esri GIS Conferentie & Tech 2020 staat in het teken van klantverhalen. Wat hebben onze klanten voor elkaar gekregen door slim gebruik te maken van locatie.

Naar de videos
Video's dag 2 | ArcGIS-platform

Video's dag 2 | ArcGIS-platform

Dag 2 van de Esri GIS Conferentie & Tech 2020 staat in het teken van het ArcGIS-platform. Wat is er nieuw en welke mogelijkheden biedt dat voor uw organisatie? Bekijk de opnames van de praktische middagsessies met ijzersterke demo's.

Naar de video's

Vragen over de Esri GIS Conferentie & Tech?