Skip to Content

Connect Expo

24 - 25 april 2024

Beatrixgebouw Utrecht

Inschrijven

Het centrale punt van Esri Connect is de Connect Expo. De plek om elkaar live te ontmoeten! Bezoek stands van organisaties uit de geo-sector of ga in gesprek met Esri-experts. Het Inspiratielab is de plek om op verschillende vlakken ons aanbod te testen en ervaringen te delen. En in het Mini Theater kunt u korte presentaties volgen over uiteenlopende onderwerpen. Kom o.a. tijdens de pauzemomenten naar de Connect Expo en beleef zelf wat er nog meer te ontdekken valt. 

 

Exposanten

Experts van diverse organisaties staan voor uw klaar op de Connect Expo (A-Z):

- Accenture                                             - Meet the speaker
- Antea Group                                        - Merkator
- Cadac Group Services                        - MSc GIMA
- CGI Nederland                                     - MUG Ingenieursbureau
- Cyclomedia                                          - Net4s 
- D2WIN                                                   - Sopra Steria
- Dataminr / First Alert                          - Safe Software
- Esri Merchandise                                 - Sweco Nederland
- Esri Nederland                                     - Tensing
- Geo Solutions                                     

 

Bekijk de plattegrond

Esri-plein

Esri Connect staat in het teken van verbinden en brengen we de techniek (GIS) en businessvraagstukken bij elkaar om samen tot oplossingen te komen voor de toekomst. Zo ook op het Esri-plein van de Connect Expo! U kunt op het hier terecht voor technische demo’s over de ArcGIS-technologie die in de context worden geplaatst van toepassingen in verschillende markten en maatschappelijke thema’s. Zo ervaart u deze direct in de praktijk aan de hand van demo’s gegeven door ArcGIS-experts. En wordt er de verbinding opgezocht tussen de verschillende markten door ervaringen te delen en vernieuwende toepassingen te ontdekken. Op het Esri-plein vindt u de volgende onderwerpen:

- Esri Nederland Opleidingen                                    
- Utilities & Commercial
- Datagedreven werken
- Ontzorging
- Overheden
- Digital twins
- Imagery
- AEC & Transportation
- Developers
- Technologische transities
- Defensie & OOV
- Ask us anything - de plek voor al uw technische vragen

Mini Theater

Op de Connect Expo vindt u ook het Mini Theater. Op woensdag en donderdag kunt u hier korte presentaties volgen over uiteenlopende onderwerpen. Schuif gerust aan om mee te luisteren! 

Bekijk het programma

Inspiratielab

Op de Connect Expo is er in het Inspiratielab de ruimte om op verschillende vlakken ons aanbod te testen en uw ervaringen te delen. Ga hands-on aan de slag met ArcGIS Instant Apps en Experience Builder, deel uw feedback over gewenste Living Digital Twin-toepassingen, test premium datasets en data uit de Levende Atlas die nog in ontwikkeling is en nog veel meer! Met uw expertise kunnen wij ons aanbod nog beter maken. Tijdens de pauzemomenten en gedurende het programma kunt u hier terecht voor interactieve sessies over uiteenlopende onderwerpen. Loop gerust binnen bij het Inspiratielab op de Connect Expo!

Bekijk programma Inspiratielab