Skip to Content

Connect Expo

24 - 25 april 2024

Beatrixgebouw Utrecht

Inschrijven

Transformationele GIS-modernisering services

Accenture helpt bij het overgaan van op maat gemaakte (GIS)-ecosystemen naar de volgende generatie GIS. Met als doel kostenbesparingen, verbeterde operationele efficiëntie, verhoogde datakwaliteit en een verbeterde paraatheid voor digitale transformatie en modernisering van het distributienetwerk.

We leggen de nadruk op verschillende essentiële factoren die van invloed zijn op het succes van onze projecten, zoals het beoordelen van de datakwaliteit, het migreren naar ArcGIS Utility Network, Enterprise Asset Management (EAM)/Advanced Distribution Management System (ADMS), en het ontwikkelen van volledige bedrijfsintegratiestrategieën.

Binnen Accenture omvatten onze GIS-diensten een breed scala aan systeemintegratie- en GIS-implementatiediensten. Wat ons onderscheidt, is onze focus op het gehele GIS-ecosysteem, waarbij we aandacht besteden aan: GIS datakwaliteit, Strategieën voor data-kwaliteitsmanagement, Roadmap en Architectuur voor GIS-transformaties, Optimalisatie van bedrijfsprocessen/Asset Management, Moderne end-to-end integratie strategieën en Transformatie van nutsnetwerken.

Modernizing distr. networks
Accenture Innovation