Skip to main content

Esri Connect

23-25 april 2024

Beatrixgebouw Utrecht

Highlights

Previous
Next

Dit is Esri Connect

In 2024 lanceert Esri Nederland een geheel nieuw event: Esri Connect. Dit evenement vindt plaats van 23 t/m 25 april in het Beatrixgebouw in Utrecht. Op Esri Connect brengen we de techniek (GIS) en businessvraagstukken bij elkaar om samen tot oplossingen te komen voor de toekomst. Op de dinsdag trappen we af met de Mapping Magic Summit with John Nelson. Woensdag staat in het teken van het plenaire programma en op donderdag kunt u uw eigen programma samenstellen aan de hand van diverse verdiepende sessies over verschillende onderwerpen. Op de Connect Expo ontmoet u partners en andere professionals.

Impressie

Impressie

Bekijk hier een impressie van Esri Connect 2024

Impressie
23 april
Dinsdag - Mapping Magic Summit with John Nelson

Dinsdag - Mapping Magic Summit with John Nelson

Op dinsdag 23 april kunt u deelnemen aan de Mapping Magic Summit with John Nelson, georganiseerd in het Beatrixgebrouw in Utrecht.

Meer informatie
24 april
Woensdag - Plenair

Woensdag - Plenair

Woensdag 24 april staat het plenaire programma van Esri Connect centraal. Tijdens dit dagvullende programma hoort u inspirerende keynotes van organisaties die hun succesverhalen delen en inzicht geven in hun GIS-toepassingen. Het plenaire programma van Esri Connect combineert inspirerende verhalen met praktische technologische voorbeelden. We laten de nieuwe ontwikkelingen in ArcGIS zien, hoe die worden toegepast door organisaties in Nederland en wat de toekomst in petto heeft.

Bekijk plenair programma
25 april
Donderdag - Verdiepende sessies

Donderdag - Verdiepende sessies

Donderdag 25 april is een dag vol inspirerende en informatieve sessies. Tijdens deze dag staan actuele thema's centraal, met inzichten en perspectieven vanuit diverse sectoren en de maatschappij. Laat u meenemen door boeiende presentaties en interactieve sessies, waarbij sprekers en experts hun kennis met u delen. Het belooft een dag te worden die u de nodige inspiratie biedt om met een vernieuwde blik naar de toekomst te kijken.

Bekijk het programma

Motiveer uw deelname