Skip to main content

Esri Connect

23-25 april 2024

Beatrixgebouw Utrecht

Van 23 t/m 25 april 2024 was de eerste editie van Esri Connect in het Beatrixgebouw in Utrecht. Op Esri Connect brengen we de techniek (GIS) en businessvraagstukken bij elkaar om samen tot oplossingen te komen voor de toekomst. Op de dinsdag trapten we af met de Mapping Magic Summit with John Nelson. Woensdag stond in het teken van het plenaire programma en op donderdag konden deelnemers hun eigen programma samenstellen aan de hand van diverse verdiepende sessies over verschillende onderwerpen. Op de Connect Expo werd volop genetwerkt. 

Aftermovie Esri Connect 2024

Bekijk de highlights van Esri Connect in de aftermovie

Bekijk aftermovie

Terugblik Esri Connect 2024

Was u niet aanwezig of wilt u nog een keer langs de highlights gaan? Lees hier de terugblik van de Summit en klik op de buttons voor de terugblik van woensdag en donderdag.

Terugblik woensdag
Terugblik donderdag

Presentaties terugkijken

Het plenaire programma van Esri Connect 2024 kunt u terugkijken via het videokanaal van Esri Nederland. Van de verdiepende sessies op donderdag zijn de PowerPoint-presentaties te downloaden. 

Playlist Esri Connect
Ga naar de presentaties

Foto's

Bekijk de foto's van Esri Connect

Bekijk de foto's

Beluister de podcast

Ook podcast Something Spatial was present tijdens Esri Connect. Host Niels ging in gesprek met eregast John Nelson. Ze praten na over de Summit Mapping Magic van dinsdag 23 april, over John's liefde voor cartografie en over zijn ervaringen op Esri Connect. Deze podcast is vanaf vrijdag 3 mei te beluisteren. 

Beluister de aflevering:
Abonneer op onze podcast