Inspiratiesessie

Esri GIS Professional Programma & ArcGIS Vakopleiding

Fysiek event | Donderdag 30 mei 2024 | Esri Nederland, Rotterdam

Op donderdag 30 mei 2024 ontvangen wij u graag voor de inspiratiesessie over het Esri GIS Professional Programma & ArcGIS Vakopleiding: dé beste opleidingen om de volgende stap in uw carrière te zetten. Het Esri GIS Professional Programma is een parttime opleiding waarin u in negen maanden opgeleid wordt tot een breed georiënteerde GIS-professional. Met de ArcGIS Vakopleiding leert u op welke wijze u ArcGIS inzet binnen de organisatie. Hiermee bent u niet alleen zelf bekwaam en op de hoogte van alle mogelijkheden, maar heeft de organisatie er ook iemand bij die de skills heeft om ArcGIS optimaal te gebruiken.   

Op 30 mei 2024 organiseren we volledig vrijblijvend een inspiratiesessie voor alle geïnteresseerden in deze twee opleidingen van Esri. Twijfelt u om deel te nemen? Heeft u bepaalde vragen? Wilt u meer inzicht krijgen in de lesprogramma's en de toegevoegde waarde voor uw organisatie? Kom dan langs op deze sessie en we helpen u graag verder. We zullen ook een aantal verhalen en ervaringen uit vorige edities van beide opleidingen delen. Ditalles onder het genot van een hapje en een drankje.

Het programma start om 15.00 en eindigt naar verwachting om 17.30 uur. Aansluitend verzorgen we een borrel en pizza's! Schrijf u in via het formulier op deze pagina. U ontvangt daarna een e-mail met alle praktische informatie.