Maak nu uw volgende carriƩrestap


Wilt u de vertaalslag van bedrijfsvraagstukken naar de operatie kunnen maken en andersom? Dan is het Esri GIS Professional Programma wat voor u. Tijdens de informatiemiddag heeft u de tijd en gelegenheid om informatie over het programma op te doen en direct uw vragen te stellen. U kunt zich via onderstaand formulier inschrijven voor deze kosteloze informatiemiddag.

Programma

Programma

De informatiemiddag zal plaatsvinden op donderdag 28 oktober 2021 van 14.00 tot 16.30 uur. Tijdens de informatiemiddag presenteren we ervaringen van onze alumni EGPP'ers en gaan we in op de meerwaarde van een GIS-professional die bedrijfsvraagstukken kan vertalen naar de operatie.

Waarom wilt u hierbij zijn?

Waarom wilt u hierbij zijn?

Tijdens de informatiemiddag zoeken we met u de verdieping op. Waarom past het Esri GIS Professional Programma wel of niet bij u en uw organisatie. Deze informatiemiddag is ook uitstekend geschikt om uw leidinggevende mee te nemen en de meerwaarde van het programma te laten ervaren.

Meer lezen over het Esri GIS Professional Programma?

Meer lezen over het Esri GIS Professional Programma?

Het Esri GIS Professional Programma is een parttime opleiding, waarin de deelnemer in negen maanden opgeleid wordt tot een breed georiƫnteerde GIS-professional. Door te klikken om "meer informatie" krijgt u een kijkje in de verschillende modules die tijdens de opleiding worden behandeld.

Meer informatie