Skip to main content

Esri Industry Days | Commercial & Vastgoed

Dinsdag 17 september 2024

Jaarbeurs MeetUp - Beatrixgebouw, Utrecht

Kansen en risico’s voor vastgoed door datagedreven werken

Welkom bij ons aankomende evenement dat volledig in het teken staat van het verkennen van kansen en risico's die voortkomen uit datagedreven werken in de vastgoedsector. De rol van data in vastgoedbeheer en -ontwikkeling wordt steeds prominenter, en het begrijpen van hoe we data het beste kunnen benutten is van essentieel belang voor iedereen die actief is in deze branche. Tijdens de industriedag zullen we dieper ingaan op de impact van datagedreven besluitvorming op vastgoed. Een woningcorporatie zal bijvoorbeeld ingaan op hoe zij data inzetten om klimaatrisico's op hun vastgoed te bekijken op basis van het model van de Dutch Green Building Council. Een spreker van SpringCo zal ons meenemen in hun oplossingen voor vastgoed.

Productconsultants van Esri Nederland zullen toelichten hoe externe datasets van uzelf of andere partijen, geintegreerd kunnen worden in ArcGIS waardoor u deze data kunt gebruiken in uw geografische analyses.

Binnenkort wordt het hele programma bekendgemaakt. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op deze boeiende bijeenkomst.

Schrijf u nu in

Sprekers

  • Marco van Cutsen

    business manager | Esri Nederland

  • Maartje Holtslag

    product consultant | Esri Nederland

  • Meer sprekers worden binnenkort aangekondigd

Previous
Next

Presentatievoorstel insturen

Wilt u presenteren tijdens de Esri Industry Days: Commercial & Vastgoed op dinsdag 17 september? Dan horen we graag van u! Neem contact met Ruben Balfoort, marketing specialist bij Esri Nederland via rbalfoort@esri.nl.