GeoWeb Gebruikersdag

Dinsdag 14 februari 2023

Beatrixgebouw, Utrecht

Schrijf nu in

GeoWeb bestaat 20 jaar en dat vieren we tijdens de GeoWeb Gebruikersdag op 14 februari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Herinnert u zich het nog dat die ene kadastrale kaart alleen op uw desktop stond en u die niet kon delen met uw collega’s? Met het ontstaan van GeoWeb kwam daar een einde aan! In 20 jaar tijd verscherpten we ons blikveld en nu koppelen we data aan kaartviewers, bouwen we workflows om werkprocessen te ondersteunen en is GeoWeb modulair. Daarbij kijken we steeds vooruit: voor welke uitdagingen staan beheerders? Hoe kunnen we nog slimmer omgaan met informatie over omgevingen? Verruim uw blik en kom 14 februari 2023 naar de GeoWeb Gebruikersdag in de Jaarbeurs in Utrecht!

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de GeoWeb Gebruikersdag staan de nieuwste ontwikkelingen in GeoWeb en het delen van ervaringen centraal en kunt u het volgende verwachten:

  • Geef uw mening en stel uw vragen tijdens de ronde tafel over GeoWeb in het verleden en in de toekomst. 
  • Uiteraard blikken we terug op 20 jaar GeoWeb. 
  • Laat u inspireren door verschillende ervaringsverhalen (o.a. van ProRail).
  • Kies wat voor u relevant is in parallelle middagsessies.

Stel uw vragen en ga tijdens de pauzes in gesprek met andere GeoWeb-gebruikers. Blijf op de hoogte en ga na afloop direct aan de slag met praktische tips & tricks.

Bekijk het programma
Geo-ICT voortgezet onderwijs
Previous
Next

Terugblik vorige editie

Op donderdag 16 juni 2022 vond de jaarlijkse GeoWeb Gebruikersdag plaats. De Utrechtse jaarbeurs bood als vanouds weer volop ruimte voor ontmoeting en het uitwisselen van ervaringen. Een inspirerende dag vol presentaties, deep dives en tips & tricks. Tijdens één van de praktijkcases werd het thema van de dag mooi samengevat. Een medewerker van Schiphol liet zien hoe het laagspanningsnet daar in kaart wordt gebracht met GeoWeb-modules en riep zijn publiek op: “Ga ook aan de slag met de nieuwe modules, want er is een hoop te ontdekken!”

Lees de terugblik
Geo-ICT voortgezet onderwijs