Skip to Content

GeoWeb Gebruikersdag

Dinsdag 14 februari 2023

Beatrixgebouw, Utrecht

Schrijf nu in

U hebt het vast al in uw agenda staan, dinsdag 14 februari 2023: Valentijnsdag. Maar wist u dat op diezelfde dag óók de jaarlijkse GeoWeb Gebruikersdag plaatsvindt? Schrijf u nu alvast in om van een plek verzekerd te zijn! Dan weet u zeker dat u in één dag uw kennis kunt bijspijkeren en inspiratie kunt opdoen. Het definitieve programma volgt binnenkort, maar hieronder vindt u alvast de praktische informatie en het inschrijfformulier.

Wat kunt u verwachten?

Met de GeoWeb Gebruikersdag ontdekt u meer over de nieuwste ontwikkelingen in GeoWeb. Raak geïnspireerd door praktische demo's en technische deep dive-sessies. Stel uw vragen en ga tijdens de pauzes in gesprek met andere GeoWeb-gebruikers. Blijf op de hoogte en ga na afloop direct aan de slag met praktische tips & tricks.

De GeoWeb Gebruikersdag is alleen fysiek bij te wonen. Er is geen livestream en na afloop worden er geen opnames/video's beschikbaar gesteld. 

Geo-ICT voortgezet onderwijs
Previous
Next

Terugblik vorige editie

Op donderdag 16 juni 2022 vond de jaarlijkse GeoWeb Gebruikersdag plaats. De Utrechtse jaarbeurs bood als vanouds weer volop ruimte voor ontmoeting en het uitwisselen van ervaringen. Een inspirerende dag vol presentaties, deep dives en tips & tricks. Tijdens één van de praktijkcases werd het thema van de dag mooi samengevat. Een medewerker van Schiphol liet zien hoe het laagspanningsnet daar in kaart wordt gebracht met GeoWeb-modules en riep zijn publiek op: “Ga ook aan de slag met de nieuwe modules, want er is een hoop te ontdekken!”

Lees de terugblik
Geo-ICT voortgezet onderwijs