Skip to Content

Reserveer een plek


Er zijn diverse standmogelijkheden om als organisatie aanwezig te zijn op de beursvloer van de Esri GIS Conferentie 2018. Wilt u een plek reserveren? Klik op onderstaande button voor de mogelijkheden. 

Plattegrond Esri GIS Conferentie


De beurs van de Esri GIS Conferentie heeft u weer veel te bieden! Externe organisaties, branche-gerichte pleinen en paviljoens over ArcGIS-producten, innovatie, start-ups en onderwijs.                

Deelnemers beurs


Verschillende organisaties laten u hun Esri-gerelateerde producten en/of diensten zien op de beurs van de Esri GIS Conferentie. 

Productenpaviljoen Esri Nederland


Op het productenpaviljoen kunt u terecht om inhoudelijk in te gaan op Insights for ArcGIS, ArcGIS-apps, GeoWeb, het portaal, ArcGIS Content, ArcGIS Online, Analytics, 3D, Imagery en ArcGIS Pro. Medewerkers van Esri staan u graag te woord! 

Naast het paviljoen is er op beide dagen ook aandacht in het middagprogramma voor presentaties over het ArcGIS-platform. 

Innovatie- en startupplein


Op het innovatie- en startupplein laten we de laatste ontwikkelingen zien in het ArcGIS-platform. Maar ook nieuwe technologie, innovatieve toepassingen en het werk van start-ups. 

Onderwijsplein


Op het onderwijsplein staan de ontwikkelingen op het gebied van GIS in het onderwijs centraal. Op dit plein is het mogelijk om als organisatie in contact te komen met onderwijsinstellingen, studenten en andersom. U kunt hier terecht voor informatie over stages, afstudeerders, GIS-opleidingen of voor al uw overige vragen met betrekking tot het onderwijs.


Beurs Esri GIS Conferentie

Bekijk de plattegrond

Inschrijven Esri GIS Conferentie

Schrijf nu in