Skip to Content

Reserveer een plek


Er zijn diverse standmogelijkheden om als organisatie aanwezig te zijn op de beursvloer van de Esri GIS Conferentie 2019. Wilt u een plek reserveren? Klik op onderstaande button voor de mogelijkheden. 

Plattegrond Esri GIS Conferentie


De beurs van de Esri GIS Conferentie heeft u weer veel te bieden! Externe organisaties, branche-gerichte pleinen en paviljoens over ArcGIS-producten, innovatie, start-ups en onderwijs.                

Productenpaviljoen Esri Nederland


Op het productenpaviljoen kunt u terecht om inhoudelijk in te gaan op verschillende onderdelen van het ArcGIS-platform. Medewerkers van Esri staan u graag te woord! 

Naast het paviljoen is er op beide dagen ook aandacht in het middagprogramma voor presentaties over het ArcGIS-platform. 

Marktpleinen


Afgelopen editie stonden er vier marktpleinen centraal:

  • gemeenten
  • centrale overheid /waterschappen / omgevingsdiensten / natuurorganisaties 
  • utilities / advies / bouw & infra / telecom
  • defensie/veiligheid / vastgoed / retail / mainports / openbaar vervoer

Wegens groot succes zijn deze pleinen ook tijdens de Esri GIS Conferentie 2019 weer aanwezig.

Op deze pleinen kunt u vragen stellen over een specifiek onderwerp aan Esri Nederland, maar ook aan organisaties gerelateerd aan de specifieke markt. 

Innovatie- en startupplein


Op het innovatie- en startupplein laten we de laatste ontwikkelingen zien in het ArcGIS-platform. Maar ook nieuwe technologie, innovatieve toepassingen en het werk van start-ups. 

Onderwijsplein


Op het onderwijsplein staan de ontwikkelingen op het gebied van GIS in het onderwijs centraal. Op dit plein is het mogelijk om als organisatie in contact te komen met onderwijsinstellingen, studenten en andersom. U kunt hier terecht voor informatie over stages, afstudeerders, GIS-opleidingen of voor al uw overige vragen met betrekking tot het onderwijs.

Inschrijven Esri GIS Conferentie 2019

Schrijf nu in!