Skip to Content

Esri GIS Conferentie 2022

21 en 22 september 2022

Rotterdam - Postillion Hotel & Convention Centre WTC

Sweco

10.000 professionals van 135 organisaties gebruiken GeoWeb: een softwareproduct dat data aan geografische kaarten toevoegt. Wil je geo-informatie op grote schaal delen? En databronnen slim aan elkaar koppelen? Dan is GeoWeb interessant voor jou!

GeoWeb is een product van Sweco en Esri Nederland. Sweco is Europa’s grootste architecten- en ingenieursadviesbureau en ontwerpt de duurzame samenlevingen en steden van de toekomst.    

Gemeenten, provincies, waterschappen, aannemers, water- en energieleveranciers en nog veel meer organisaties gebruiken GeoWeb. Wij weten dat geen enkele organisatie hetzelfde is en houden van uitdagende opdrachten. Met GeoWeb is er altijd een oplossing die werkt. Ook onze brede GIS-kennis, expertise op het gebied van FME, Esri software, Linked Data, 3D en BIM zetten we in om onze opdrachtgevers te helpen.

Ontmoet ons op de beursvloer (stand 13)
Kom langs bij onze stand om GeoWeb te ontdekken en al je vragen stellen. We laten je graag de meest recente ontwikkelingen en mogelijkheden zien. En op woensdag 21 september van 14.45 – 15.15 uur geven wij een presentatie: Van Greenfield naar verankeren GIS-platform bij LVNL.

Meer informatie
Onze klanten