Skip to Content

Esri GIS Conferentie 2023

20 en 21 september 2023

Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam

Sweco

Meer dan 50.000 professionals uit 135 organisaties gebruiken dagelijks GeoWeb: hét flexibele WebGIS framework dat aansluit bij de werkprocessen van eindgebruikers. Wil je grootschalige geo-informatie delen via het web en slimme API's en databronnen koppelen? Dan is GeoWeb dé oplossing voor jou!

GeoWeb is een product van Sweco en Esri Nederland. Sweco is Europa’s grootste architecten- en ingenieursadviesbureau en ontwerpt de duurzame samenlevingen en steden van de toekomst. 

Gemeenten, provincies, waterschappen, aannemers, water- en energieleveranciers en nog veel meer. Ze kiezen allemaal voor GeoWeb. We begrijpen dat elke organisatie uniek is. En daar ligt onze kracht. Met GeoWeb, en onze expertise in GIS, FME, Esri software en meer, vinden we altijd een oplossing die werkt.

Ontmoet ons op de beursvloer (stand 20)

We tonen je graag de meest recente ontwikkelingen en mogelijkheden, zoals de GeoWeb Viewer, schouwen via Mobile en Workflow, en VertiGIS Networks: dé WebGIS-oplossing voor netwerkbeheer op basis van GeoWeb en Esri's Utility Network.

Meer informatie over GeoWeb
Check onze samenwerkingen