Skip to Content

Esri GIS Conferentie

21 en 22 september 2022

Rotterdam - Postillion Hotel & Convention Centre WTC

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de antwoorden op veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen, neem dan contact met ons op via gisconferentie@esri.nl

De Esri GIS Conferentie is als vanouds weer in Rotterdam in het Postillion Hotel & Convention Centre WTC. Kijk hier voor meer informatie over de locatie en bereikbaarheid.

In de huidige situatie zijn voor de Esri GIS Conferentie alleen de basisadviezen van de Rijksoverheid van toepassing. Wij houden natuurlijk de ontwikkelingen in de gaten en houden u op de hoogte mocht er op dit gebied iets wijzigen. Kijk hier voor meer informatie. 

Op woensdag 21 en donderdag 22 september is er een livestream van het plenaire ochtendprogramma. Let op: dit is alleen een live-uitzending van het plenaire ochtendprogramma, uitgezonden vanuit één camera-standpunt. Voor het middagprogramma is geen livestream beschikbaar en er is ook geen online eventplatform. Voor een optimale beleving is het aanbevolen om aanwezig te zijn bij de Esri GIS Conferentie in Rotterdam. 

U kunt aanmelden voor deze livestream via het inschrijfformulier

Bent u al ingeschreven voor de Esri GIS Conferentie, maar wilt u toch liever het plenaire programma online volgen? Stuur ons dan een e-mail om uw inschrijving aan te passen. 

Personen werkzaam bij de volgende organisaties (werkend met GIS-technologie van Esri), kunnen kosteloos deelnemen aan de Esri GIS Conferentie:

  • Organisaties met een onderhoudscontract;
  • Organisaties met een abonnement op een Esri-product;
  • Organisaties die lid zijn van de AGGN;
  • Zzp’ers die in het bezit zijn van een developers-licentie. 

Het inschrijven voor deelname aan de Esri GIS Conferentie is mogelijk via het online inschrijfformulier op de website van de Esri GIS Conferentie. Bekijk hier de algemene voorwaarden voor deelname aan de Esri GIS Conferentie. 

Annulering van deelname aan de Esri GIS Conferentie kan door een e-mail te sturen naar gisconferentie@esri.nl, met het verzoek tot annulering van deelname aan de Esri GIS Conferentie en, indien van toepassing, het verzoek tot het aanmelden van een plaatsvervanger. Deze plaatsvervanger moet werkzaam zijn bij het bedrijf of de organisatie van de initiële deelnemer. Deze plaatsvervanger dient zich via de website in te schrijven voor de Esri GIS Conferentie

Annuleren tussen 1 week voor aanvang van de Esri GIS Conferentie en de start van de Esri GIS Conferentie is niet meer mogelijk.  

Nee, de middagpresentaties zijn tijdens de Esri GIS Conferentie niet online te volgen en worden niet opgenomen. Deze zijn dus niet op een later tijdstip terug te kijken.

Het plenaire programma is wel via een livestream te volgen (zie inschrijfformulier). Deze presentaties worden na afloop voor iedereen beschikbaar gemaakt via de website. 

Zorg dat u geen evenement meer mist

Meld u aan voor de mailings