Skip to Content

Esri GIS Conferentie

20 en 21 september 2023

Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam

Schrijf nu in

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de antwoorden op veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen, neem dan contact met ons op via gisconferentie@esri.nl

De Esri GIS Conferentie is in Rotterdam in het Postillion Hotel & Convention Centre WTC. Kijk hier voor meer informatie over de locatie en bereikbaarheid.

Personen werkzaam bij de volgende organisaties (werkend met GIS-technologie van Esri), kunnen kosteloos deelnemen aan de Esri GIS Conferentie:

  • Organisaties met een onderhoudscontract;
  • Organisaties met een abonnement op een Esri-product;
  • Organisaties die lid zijn van de AGGN;
  • Zzp’ers die in het bezit zijn van een developers-licentie. 

Het inschrijven voor deelname aan de Esri GIS Conferentie is mogelijk via het inschrijfformulier op de website van de Esri GIS Conferentie. Bekijk hier de algemene voorwaarden voor deelname aan de Esri GIS Conferentie. 

Op woensdag 20 en donderdag 21 september is er een livestream van het plenaire ochtendprogramma. Voor een optimale beleving is het aan te bevelen om aanwezig te zijn. Voor het middagprogramma is geen livestream beschikbaar en de presentaties worden niet opgenomen.

U kunt aanmelden voor deze livestream via het inschrijfformulier

Bent u al ingeschreven voor de Esri GIS Conferentie en kunt u onverhoopt toch niet fysiek aanwezig zijn? Dan kunt u van het plenaire programma de livestream volgen. Stuur een e-mail om uw inschrijving te wijzigen van fysieke deelname naar het volgen van de livestream. 

Nee, de middagpresentaties zijn tijdens de Esri GIS Conferentie niet online te volgen en worden niet opgenomen. Deze zijn dus niet op een later tijdstip terug te kijken.

Het plenaire programma is wel via een livestream te volgen (zie inschrijfformulier). Deze presentaties worden na afloop voor iedereen beschikbaar gemaakt via de website. 

Annulering van deelname aan de Esri GIS Conferentie kan door een e-mail te sturen naar gisconferentie@esri.nl, of het invullen van het afmeldformulier, met het verzoek tot annulering van deelname aan de Esri GIS Conferentie en, indien van toepassing, het verzoek tot het aanmelden van een plaatsvervanger. Deze plaatsvervanger moet werkzaam zijn bij het bedrijf of de organisatie van de initiële deelnemer. Deze plaatsvervanger dient zich via de website in te schrijven voor de Esri GIS Conferentie.

Annuleren tussen 1 week voor aanvang van de Esri GIS Conferentie en de start van de Esri GIS Conferentie is niet meer mogelijk.  

Zorg dat u geen evenement meer mist

Meld u aan voor de mailings