Skip to Content

Esri GIS Conferentie

20 en 21 september 2023

Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam

Schrijf nu in

De Esri GIS Conferentie is het grootste, jaarlijkse GIS-evenement in Nederland. In 2023 is de Esri GIS Conferentie op woensdag 20 en donderdag 21 september in Rotterdam. 

Concrete toepassingen en innovaties

Tijdens de conferentie worden concrete toepassingen en innovaties vanuit diverse werkvelden gepresenteerd. Kom meer te weten over de nieuwste GIS-ontwikkelingen, leer van andere organisaties en ontmoet vakgenoten.

Op de beursvloer

Op de beursvloer

Het centrale punt van de Esri GIS Conferentie is de beurs. De plek om elkaar live te ontmoeten! Bezoek stands van organisaties uit de geo-sector of ga in gesprek met Esri-experts op het netwerkplein.

Meer informatie
Terugblik

Terugblik

Eindelijk was het weer zover: twee dagen Esri GIS Conferentie met elkaar in Rotterdam. Het waren twee prachtige dagen met in totaal bijna 1400 deelnemers. Was u niet aanwezig of wilt u de de hoogtepunten nog eens nalezen? Lees dan snel verder.

Lees de terugblikken
Impressie vorige editie

Impressie vorige editie

Bekijk video, foto's en presentaties van de vorige editie van de Esri GIS Conferentie.

Bekijk de impressie
Podcast

Podcast

De crew van podcast Something Spatial was aanwezig op de Esri GIS Conferentie en ging live in gesprek met enkele plenaire sprekers. Op woensdag praatte Niels na met Ruben Visser van awardwinnaar Over Morgen, en met Henk Alkemade en Lisa Niesten van Monitor Landschap.

Beluister de aflevering hier

Zorg dat u geen evenement meer mist

Meld u aan voor de mailings