Esri GIS Conferentie

In 2024 lanceert Esri Nederland een geheel nieuw event: Esri Connect. Dit evenement vindt plaats van 23 t/m 25 april in het Beatrixgebouw in Utrecht. Op Esri Connect brengen we de techniek (GIS) en businessvraagstukken bij elkaar om samen tot oplossingen te komen voor de toekomst. Op de dinsdag trappen we af met de Mapping Magic Summit with John Nelson. Woensdag staat in het teken van het plenaire programma en op donderdag kunt u uw eigen programma samenstellen aan de hand van diverse verdiepende sessies over verschillende onderwerpen. Op de Connect Expo ontmoet u partners en andere professionals.

Meer over Esri Connect

Concrete toepassingen en innovaties

Tijdens de conferentie werden concrete toepassingen en innovaties vanuit diverse werkvelden gepresenteerd. Het was de plek om meer te weten te komen over de nieuwste GIS-ontwikkelingen, te leren van andere organisaties en vakgenoten te ontmoeten.

Aftermovie

Aftermovie

Bekijk de sfeer en highlights van de Esri GIS Conferentie 2023 in de aftermovie.

Bekijk de aftermovie
Terugblik

Terugblik

De Esri GIS Conferentie 2023 was weer geslaagd. Het waren twee prachtige dagen met in totaal meer dan 1300 deelnemers. Was u niet aanwezig of wilt u de de hoogtepunten nog eens nalezen? Lees dan snel verder.

Lees de terugblikken
Impressie vorige editie

Impressie vorige editie

Bekijk video, foto's en presentaties van de vorige editie van de Esri GIS Conferentie.

Bekijk de impressie
Podcast

Podcast

De crew van podcast Something Spatial was aanwezig op de Esri GIS Conferentie en ging live in gesprek met enkele plenaire sprekers. Op woensdag praatte Niels na met Oliver van Oijen en Yannick Brangers van Albert Heijn. Donderdag ging hij in gesprek met Lisa Schreuder en Anne Hindriks van Landschapsbeheer Groningen. Beluister de afleveringen vanaf vrijdag 29 september.

Beluister de eerste aflevering

Zorg dat u geen evenement meer mist

Meld u aan voor de mailings