Informatiegestuurd werken


Besluiten nemen op basis van data wakkert de behoefte aan data van een betrouwbare kwaliteit aan. Denk hierbij aan de toepassing van drones voor het verzamelen van imagery, het inwinnen in het veld door middel van apps en sensoren die continue realtime data aanleveren. Het combineren van deze rijke hoeveelheid data kan analyses verrijken en belangrijke inzichten bieden voor de stakeholders. Zij kunnen hierdoor informatiegestuurd werken en handelen - op kantoor en buiten.

Hieronder vindt u:

  • interessante sessies binnen dit thema tijdens de Esri GIS Conferentie
  • een klantverhaal
  • een formulier om tijdens de EGC een oriënterend gesprek aan te gaan over één van onze producten. 

Interessante sessies

Woe. 13:15 — 13:45
Woe. 13:15 — 13:45

Wat een baggertool

Martin en Judith, van de provincie Overijssel, nemen u in deze presentatie mee in de baggertool. De baggertool is ontwikkeld om beter overzicht te verkrijgen in de actuele toestand en risico's omtrent de asset waterbodem. Daarnaast geeft de tool inzicht om betere voorspellingen (op basis van slibaanwas) te doen voor de toekomst.

Woe. 14:00 — 14:30
Woe. 14:00 — 14:30

Integrale storings-app

In de presentatie staat de integrale storings-app voor Waterbedrijf Groningen en Waterleidingmaatschappij Drenthe centraal. Eén innovatief IT-platform, voor twee drinkwaterbedrijven, waarbij GeoWeb en ArcGIS Enterprise worden ingezet. Zowel voor de (offline) weergave van het leidingnet, workflows en analyses en bijvoorbeeld als maatvoering-tool. In geval van een storing kan de monteur direct bepalen welke afsluiters dicht moeten en welke klanten worden getroffen. Het werkordersysteem is gekoppeld met een Smart Link.

Woe. 14:00 — 14:30
Woe. 14:00 — 14:30

ArcGIS Dashboards

Met de komst van het nieuwe ArcGIS Dashboards heeft het ook Arcade ondersteuning gekregen. Maar wat is Arcade precies? Hoe kan je het gebruiken? Waar liggen de grenzen? In deze sessie vol met voorbeelden gaan we langs de vele mogelijkheden van deze expressie taal, met een klein vleugje HTML, en laten we zien hoe je Dashboards nog flexibeler kan maken dan ze al standaard al zijn.

Woe. 15:00 — 15:30
Woe. 15:00 — 15:30

Innovatie in de buitenruimte!

Het werkproces van een aannemer die in buitenruimte werkt is complex. Werkwijze(R) helpt deze aannemers met het digitaliseren van deze processen via de kaart. Door de samenwerking met Connected Green aan te gaan is het watergeven van bomen veel slimmer geworden. Door digitale kaarten te combineren met sensordata kan er locatiegericht, boomspecifiek en kostenbesparend worden opgetreden. Werkwijze(R) en Attender Groen leggen in deze presentatie de samenwerking onder de loep.

De digitale transformatie van de grootste haven in Europa


In deze podcast vertelt Edwin Rademaker, program manager bij de Port of Rotterdam Authority, welke rol locatie technologie speelt bij de digitale transformatie van Europa's grootste haven.

Ga met ons in gesprek


Wilt u tijdens de Esri GIS Conferentie met één van onze experts in gesprek om de mogelijkheden binnen uw organisatie te bespreken?

Plan dan via onderstaand formulier een tijdslot in op woensdag 22 of donderdag 23 september. LET OP: selecteer altijd eerst een thema/services. Hierna worden de boekbare tijden pas beschikbaar.