Organisatie- & productontwikkelingen


Tijdens de Esri GIS Conferentie belichten we de laatste ontwikkelingen in onze producten en kijken we naar organisatorische vraagstukken. 

Hieronder vindt u:

  • Inspirerende sessies die betrekking hebben op ontwikkelingen van technologie, diensten en opleidingen. 
  • Een formulier om tijdens de EGC een oriënterend gesprek aan te gaan over één van onze producten. 

Interessante sessies

Woe. 13:15 — 13:45
Woe. 13:15 — 13:45

Compliancy- privacy & security in ArcGIS

Tijdens deze presentatie gaan we in op het organiseren van informatiebeveilging in ArcGIS en hoe dat in lijn te brengen met het beveiligingsbeleid van uw eigen organisatie. De focus ligt niet op de techniek of functionele mogelijkheden, maar vooral op ontwerpbeslissingen die op informatievlak genomen kunnen worden. Wanneer is het verstandig om gegevens te splitsen? Of volstaat een view? En is het dan conform uw eigen security-beleid?

Woe. 14:00 — 14:30
Woe. 14:00 — 14:30

Monitoring & beheer - Enterprise systeem

Tijdens deze presentatie zal aandacht worden geschonken aan mogelijkheden die worden geboden rondom monitoring en beheer van ArcGIS (m.n. ArcGIS Enterprise). Op het moment dat GIS verweven raakt in meer (kritische) bedrijfsprocessen, worden de diverse aspecten van beheer van grotere waarde. Denk hierbij aan technisch beheer, applicatie beheer, maar ook zeker aan content beheer. Naast beheer, is real-time monitor informatie over uw GIS-systeem van grote toegevoegde waarde.

Do. 13:15 — 13:45
Do. 13:15 — 13:45

What's new in ArcGIS Pro

Tijdens deze sessie nemen we u graag mee langs de nieuwe mogelijkheden van ArcGIS Pro 2.8. Sinds mei is deze versie te gebruiken. We zullen u nieuwe opties laten zien op het gebied van tools en u voorzien van handige tips om uw werk voor u te vereenvoudigen. Ook presenteren we de nieuwe mogelijkheden op het gebied van analyses, bijvoorbeeld het onderdeel Data engineering, waarmee u snel een overzicht krijgt van patronen in uw data.

Do. 14:00 — 14:30
Do. 14:00 — 14:30

ArcGIS Enterprise: what's new

In mei dit jaar is ArcGIS Enterprise 10.9 uitgekomen, waarin tal van vernieuwingen en verbeteringen zijn doorgevoerd. In deze presentatie laten we jullie zien welke nieuwe mogelijkheden deze versie te bieden heeft, zowel voor beheerders als voor gebruikers van het ArcGIS Enterprise-portaal. Wat kunnen de nieuwe ontwikkelingen voor uw organisatie betekenen?

Do. 14:00 — 14:30
Do. 14:00 — 14:30

Migreren van ArcMap naar ArcGIS Pro

Pidpa maakt intensief gebruik van de GIS-technologie van Esri, voor het beheer van het drinkwater- en rioleringsnet in de provincie Antwerpen. In het GIS2020-project werd onlangs weer een sprong vooruit gemaakt, door de roll-out van ArcGIS Pro en het Utility Network. Hierbij was er veel aandacht voor opleiding en begeleiding van een brede groep gebruikers, waarover we in deze presentatie graag meer vertellen.

Do. 15:00 — 15:30
Do. 15:00 — 15:30

Een Esri-certificering behalen doet u zo

Een Esri-certificering is een wereldwijd erkend document waarmee u uw GIS-kennis aantoont. Voor u als medewerker, organisatie, manager, klant en als partner toont het expertise en kunde. Maar hoe haalt u deze certificering? Atos Nederland vertelt hoe zij dit hebben aangepakt en waarom zij dit doen.

Do. 15:00 — 15:30
Do. 15:00 — 15:30

Road ahead ArcGIS

In deze sessie nemen we u mee in de ontwikkelingen van ArcGIS.

Ga met ons in gesprek


Wilt u tijdens de Esri GIS Conferentie met één van onze experts in gesprek om de mogelijkheden binnen uw organisatie te bespreken?

Plan dan via onderstaand formulier een tijdslot in op woensdag 22 of donderdag 23 september. LET OP: selecteer altijd eerst een thema/services. Hierna worden de boekbare tijden pas beschikbaar.