Esri GIS Tech

Dinsdag 4 april 2023

Veelgestelde vragen

Bekijk hieronder de antwoorden op veelgestelde vragen. Staat uw vraag hier niet tussen, neem dan contact met ons op via gistech@esri.nl

De Esri GIS Tech is in Rotterdam in het Postillion Hotel & Convention Centre WTC. Kijk hier voor meer informatie over de locatie en bereikbaarheid.

Personen werkzaam bij de volgende organisaties (werkend met GIS-technologie van Esri), kunnen kosteloos deelnemen aan de Esri GIS Tech:

  • Organisaties met een onderhoudscontract;
  • Organisaties met een abonnement op een Esri-product;
  • Organisaties die lid zijn van de AGGN;
  • Zzp’ers die in het bezit zijn van een developers-licentie. 

Het inschrijven voor deelname aan de Esri GIS Tech is mogelijk via het inschrijfformulier op de website van de Esri GIS Tech. Bekijk hier de algemene voorwaarden voor deelname aan de Esri GIS Tech. 

Op dinsdag 4 april is er een livestream van het plenaire ochtendprogramma. Voor een optimale beleving is het aan te bevelen om aanwezig te zijn. Voor het middagprogramma is geen livestream beschikbaar en die presentaties worden niet opgenomen.  

U kunt aanmelden voor deze livestream via het inschrijfformulier

Bent u al ingeschreven voor de Esri GIS Tech en kunt u onverhoopt toch niet fysiek aanwezig zijn? Dan kunt u van het plenaire programma de livestream volgen. Stuur een e-mail om uw inschrijving te wijzigen van fysieke deelname naar het volgen van de livestream. 

Nee, de middagpresentaties zijn tijdens de Esri GIS Tech niet online te volgen en worden niet opgenomen. Deze zijn dus niet op een later tijdstip terug te kijken.

Het plenaire programma is wel via een livestream te volgen (zie inschrijfformulier). Deze presentaties worden na afloop voor iedereen beschikbaar gemaakt via de website. 

Annulering van deelname aan de Esri GIS Tech kan door een e-mail te sturen naar gistech@esri.nl of het invullen van het afmeldformulier, met het verzoek tot annulering van deelname aan de Esri GIS Tech en, indien van toepassing, het verzoek tot het aanmelden van een plaatsvervanger. Deze plaatsvervanger moet werkzaam zijn bij het bedrijf of de organisatie van de initiële deelnemer. Deze plaatsvervanger dient zich via de website in te schrijven voor de Esri GIS Tech.

Annuleren tussen 1 week voor aanvang van de Esri GIS Tech en de start van de Esri GIS Tech is niet meer mogelijk.  

Inschrijven voor de Esri GIS Tech 2023

Schrijf nu in