Skip to Content

Esri GIS Tech

Dinsdag 4 april 2023

Op dinsdag 4 april was de Esri GIS Tech 2023, het jaarlijkse evenement van Esri Nederland dat geheel in het teken staat van de nieuwste technische mogelijkheden en ontwikkelingen. Een recordaantal van ruim 1300 deelnemers was aanwezig in het Postillion Hotel & Convention Centre WTC in Rotterdam. Het was een dag vol presentaties en demo’s, inspiratie opdoen op het inspiratieplein en het ontmoeten van gelijkgestemden. 

Nieuwste ontwikkelingen in ArcGIS

De Esri GIS Tech is een toonaangevend, technisch GIS-evenement in Nederland. Tijdens elke editie staat het overbrengen van kennis centraal. Esri-medewerkers brengen u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de ArcGIS-software en daarbij kunt u uw kennis verbreden, nieuwe inspiraties opdoen en heeft u gelegenheid om uw netwerk te onderhouden en/of te vergroten.

Terugblik

Terugblik

De Esri GIS Tech was een dag vol presentaties en demo’s, inspiratie opdoen op het inspiratieplein en het ontmoeten van gelijkgestemden. Voor wie de dag gemist heeft, in dit artikel een uitgebreid verslag van het evenement.

Lees de terugblik
Aftermovie

Aftermovie

Was u niet aanwezig of wilt u nog een keer langs de highlights gaan?

Bekijk de aftermovie
Foto's

Foto's

We hebben een selectie foto's van de Esri GIS Tech voor u samengesteld.

Bekijk de foto's
Podcast

Podcast

Tijdens de Esri GIS Tech zijn er twee speciale afleveringen over het evenement opgenomen. Beluister de Esri GIS Tech Specials.

Luister de podcast