Skip to Content

Neem virtueel plaats op de eerste rij!


Jaarlijks komen ruim 1000 GIS-professionals bij elkaar tijdens dit toonaangevende GIS-evenement van Nederland. Tijdens de Esri GIS Tech 2021 komt u dit keer virtueel bij elkaar. U ontdekt in één dag de nieuwe mogelijkheden van ArcGIS, wisselt ervaringen uit met andere GIS-professionals en kunt vragen stellen aan experts van Esri.

Programma

Programma

Er is volop keuze uit verschillende technische presentaties. Hoor alles over de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden in ArcGIS en stel live vragen aan experts van Esri.

Bekijk het programma
Geo Lounge

Geo Lounge

Hosts Jorien Posthouwer en Bas Bijtelaar, hét presentatieduo van de Esri GIS Conferentie & Tech van vorig jaar, heten u vanaf 9 uur van harte welkom in de Geo Lounge. De lobby van het online platform! Zij nemen u mee in wat u tijdens de Esri GIS Tech allemaal kunt verwachten, delen de laatste nieuwtjes en brengen u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook Jeroen van Winden, CTO van Esri Nederland, zal deze ochtend op verschillende momenten aanschuiven in de Geo Lounge. Hij zal onder meer vooruitkijken naar en terugkijken op het plenaire programma.

Bekijk het programma
Meet the speaker

Meet the speaker

Analytics consultant Willem Vlot verzorgt een inspirerende sessie over GeoAI. Wij interviewden hem over zijn passie voor geografische gegevens en artificial intelligence.

Lees het interview
Netwerken

Netwerken

Wissel ervaringen uit met andere GIS-professionals en experts van Esri.