Esri GIS Tech

Dinsdag 4 april 2023

In 2024 lanceert Esri Nederland een geheel nieuw event: Esri Connect. Dit evenement vindt plaats van 23 t/m 25 april in het Beatrixgebouw in Utrecht. Op Esri Connect brengen we de techniek (GIS) en businessvraagstukken bij elkaar om samen tot oplossingen te komen voor de toekomst. Op de dinsdag trappen we af met de Mapping Magic Summit with John Nelson. Woensdag staat in het teken van het plenaire programma en op donderdag kunt u uw eigen programma samenstellen aan de hand van diverse verdiepende sessies over verschillende onderwerpen. Op de Connect Expo ontmoet u partners en andere professionals.

Meer over Esri Connect

Nieuwste ontwikkelingen in ArcGIS

De Esri GIS Tech is een toonaangevend, technisch GIS-evenement in Nederland. Tijdens elke editie staat het overbrengen van kennis centraal. Esri-medewerkers brengen u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de ArcGIS-software en daarbij kunt u uw kennis verbreden, nieuwe inspiraties opdoen en heeft u gelegenheid om uw netwerk te onderhouden en/of te vergroten.

Terugblik

Terugblik

De Esri GIS Tech was een dag vol presentaties en demo’s, inspiratie opdoen op het inspiratieplein en het ontmoeten van gelijkgestemden. Voor wie de dag gemist heeft, in dit artikel een uitgebreid verslag van het evenement.

Lees de terugblik
Aftermovie

Aftermovie

Was u niet aanwezig of wilt u nog een keer langs de highlights gaan?

Bekijk de aftermovie
Foto's

Foto's

We hebben een selectie foto's van de Esri GIS Tech voor u samengesteld.

Bekijk de foto's
Podcast

Podcast

Tijdens de Esri GIS Tech zijn er twee speciale afleveringen over het evenement opgenomen. Beluister de Esri GIS Tech Specials.

Luister de podcast