Let op: de Esri GIS Tech vindt plaats in Postillion Hotel & Convention Centre Den Haag.

Meer informatie over de locatie

Nieuwste ontwikkelingen in ArcGIS


De Esri GIS Tech is een toonaangevend, technisch GIS-evenement in Nederland. Jaarlijks nemen ruim 1000 mensen deel aan dit evenement. Tijdens elke editie staat het overbrengen van kennis centraal. Esri-medewerkers brengen u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de ArcGIS-software, kunt u uw kennis verbreden, nieuwe inspiraties opdoen en heeft u gelegenheid om uw netwerk te onderhouden en/of te vergroten.

Terugblik

Terugblik

Een online editie met meer dan 1170 unieke deelnemers, 24 programma-onderdelen en 42 sprekers. Wij zijn er trots op dat we zoveel GIS-professionals digitaal bij elkaar hebben gebracht! Was u niet aanwezig of wilt u nog een keer langs de highlights gaan? Lees dan snel verder.

Naar het bericht
Presentaties terugkijken

Presentaties terugkijken

Het plenaire programma van de Esri GIS Tech 2021 kunt u terugkijken via het videokanaal van Esri Nederland. De parallelle sessies van het middagprogramma zijn terug te kijken nadat u uw gegevens heeft ingevuld.

Bekijk de presentaties
Foto's

Foto's

We hebben een selectie foto's van de online editie van de Esri GIS Tech voor u samengesteld.

Bekijk de foto's
Blog

Blog

Wilt u alle hoogtepunten van de dag nog eens op uw gemak teruglezen? Dat kan! Alle hoogtepunten zijn verwerkt in een StoryMap.

Bekijk het blog

Zorg dat u geen evenement meer mist

Meld u aan voor de mailings