Esri GIS Tech

2022

Nieuwste ontwikkelingen in ArcGIS


De Esri GIS Tech is een toonaangevend, technisch GIS-evenement in Nederland. Jaarlijks nemen ruim 1000 mensen deel aan dit evenement. Tijdens elke editie staat het overbrengen van kennis centraal. Esri-medewerkers brengen u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de ArcGIS-software, kunt u uw kennis verbreden, nieuwe inspiraties opdoen en heeft u gelegenheid om uw netwerk te onderhouden en/of te vergroten.

Terugblik

Terugblik

Rond de 1000 deelnemers waren aanwezig in Den Haag. Daarbij bekeken bijna 200 deelnemers de plenaire sessie online. De mogelijkheid om eindelijk weer met elkaar nieuwe kennis en inspiratie op te doen werd door alle aanwezigen enthousiast aangegrepen. Was u niet aanwezig of wilt u nog een keer langs de highlights gaan? Lees dan snel verder.

Naar het bericht
Presentaties terugkijken

Presentaties terugkijken

Het plenaire programma van de Esri GIS Tech 2022 kunt u binnenkort terugkijken via het videokanaal van Esri Nederland. Van de middagpresentaties zijn de PowerPoint-presentaties te downloaden.

Bekijk de presentaties
Foto's

Foto's

We hebben een selectie foto's van de Esri GIS Tech voor u samengesteld.

Bekijk de foto's
Blog

Blog

Wilt u alle hoogtepunten van de dag nog eens op uw gemak teruglezen? Dat kan! Alle hoogtepunten zijn verwerkt in een StoryMap.

Bekijk het blog

Zorg dat u geen evenement meer mist

Meld u aan voor de mailings