Skip to Content

Esri GIS Tech

Dinsdag 4 april 2023

Hartelijk dank voor uw inschrijving voor de Esri GIS Tech op dinsdag 4 april 2023 in Rotterdam. U ontvangt binnen enkele minuten automatisch een bevestiging van uw inschrijving op het door u opgegeven e-mailadres. Controleer ook uw spam/junk folder. Voor de zekerheid vindt u hieronder ook de informatie van de bevestigingsmail.

Hartelijk dank voor uw inschrijving voor de Esri GIS Tech op dinsdag 4 april 2023 in Rotterdam. U volgt het plenaire ochtendprogramma via de livestream-portal. Voor het middagprogramma is geen livestream beschikbaar en er is ook geen online eventplatform. 

Het ochtendprogramma is van 9.30 - 12.30 uur, met een pauze van 10.45 - 11.15 uur. Klik dinsdag om 9.30 uur op onderstaande button om toegang te krijgen tot de livestream.

Voor een goede kwaliteit stream is het belangrijk dat er een goede internetverbinding aanwezig is. De livestream werkt het beste in Google Chrome/Safari (gebruik geen VPN-verbinding). 

De presentaties en video's van het ochtendprogramma zijn na afloop van de Esri GIS Tech beschikbaar via de website. Van de middagpresentaties worden alleen de PowerPoint-presentaties gedeeld. 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met mij op per e-mail. Heel veel plezier en inspiratie gewenst!

 

Ga naar livestream plenair

Op de hoogte blijven van evenementen?

Meld u aan