Skip to Content

Esri GIS Tech

Dinsdag 4 april 2023

Hartelijk dank voor uw inschrijving voor de Esri GIS Tech op dinsdag 4 april 2023 in Rotterdam. U ontvangt binnen enkele minuten automatisch een bevestiging van uw inschrijving op het door u opgegeven e-mailadres. Controleer ook uw spam/junk folder. Voor de zekerheid vindt u hieronder ook de informatie van de bevestigingsmail.

Zorg dat u goed bent voorbereid op dit evenement. We hebben alle informatie voor u op een rijtje gezet in deze StoryMap.

E-ticket
Heeft u zich ingeschreven voor (deels) deelname op locatie, dan ontvangt u uw e-ticket ongeveer een week voor aanvang. Houd voor de zekerheid ook uw spam-folder in de gaten. Mocht u toch geen e-ticket ontvangen, dan kunt u alsnog naar de registratiebalie op de locatie komen. Uw gegevens zijn bij ons bekend. 

Livestream plenair
Heeft u aangegeven dat u het ochtendprogramma via de livestream wil volgen, dan ontvangt u op maandag 3 april een mail met link naar de livestream-portal.

De presentaties en video's van het ochtendprogramma zijn na afloop van de Esri GIS Tech beschikbaar via de website. Van de middagpresentaties worden alleen de PowerPoint-presentaties gedeeld.

Heeft u vragen of bent u onverwachts verhinderd? U kunt zich afmelden via deze link of contact opnemen per e-mail. Kijk voor meer informatie over dit evenement op www.gistech.nl. We kijken ernaar uit u te ontmoeten op dinsdag 4 april 2023 in Rotterdam!

Meer informatie

Op de hoogte blijven van evenementen?

Meld u aan