Skip to main content

Esri GIS Tech

Dinsdag 4 april 2023

Het inspiratieplein is het centrale punt van de Esri GIS Tech. Op deze plek beleeft u zelf de technologie, ontmoet u andere ArcGIS-gebruikers en staan experts klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Het inspiratieplein toont u hoe ArcGIS een rol speelt in technische onderwerpen zoals Digital Twin & 3D, Imagery & Reality Mapping, Data Science & Analytics en Veldwerk & Dashboarding. Vooruitstrevende ArcGIS-professionals uit verschillende sectoren laten u zien hoe zij binnen deze onderwerpen gebruikmaken van ArcGIS om impactvolle toepassingen te creëren. Stel al uw vragen en krijg aan de hand van demo’s tips en tricks om direct toe te passen in uw dagelijkse werkzaamheden.

Kom naar het inspiratieplein en ontdek nieuwe inzichten, innovatieve best practices en ervaar de nieuwste ArcGIS-technologie. 

Command & Control Center

Wilt u Web GIS live in actie zien? Dit is uw kans, kom naar het Command & Control Center van de Esri GIS Tech! Hier worden live-gebeurtenissen en meldingen van het evenement gevolgd, waarna direct actie wordt ondernomen. Onze gidsen nemen u mee langs de verschillende operators die met de ArcGIS-technologie het event en de processen live monitoren.

Digital Twin & 3D

Gemeente Zoetermeer en Esri Nederland

ArcGIS biedt hét framework voor een virtuele representatie van de werkelijke omgeving en het toevoegen van dimensie aan uw data. Ervaar de ArcGIS-technologie achter de Digital Twins en leer welke mogelijkheden er zijn voor webscenes in ArcGIS om uw ruimtelijke data te visualiseren. ArcGIS-experts staan klaar om aan de hand van demo’s al uw vragen te beantwoorden en ontdek hoe andere ArcGIS-professionals een Digital Twin gebruiken.

Imagery & Reality Mapping

Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) en Esri Nederland

We leggen onze wereld in toenemende mate vast vanuit de lucht, met onder meer vliegtuigen, drones en satellietbeelden. Deze foto’s kunnen worden omgezet tot waardevolle informatie en inzichten met behulp van True Ortho’s, 3D-meshes en puntenwolken en zijn breed toepasbaar. Andere ArcGIS-professionals laten u zien hoe zij deze krachtige dataproducten gebruiken in ArcGIS. En ontdek hoe de nieuwe landelijke True Ortho en DSM Nederland uw werkprocessen eenvoudiger maakt. 

Data Science & Analytics

Rijkswaterstaat en Esri Nederland

Data Science & Analytics gaat over het creëren van waarde uit data. U ontdekt en signaleert patronen die relevant zijn voor uw organisatie door middel van de mogelijkheden die ArcGIS biedt. Denk hierbij aan het vinden van hotspots, het optimaliseren van locaties en routes of het detecteren van objecten door middel van GeoAI. Andere ArcGIS-professionals laten u zien hoe zij ArcGIS inzetten voor ruimtelijke analyse en data science en helpen u met uw ruimtelijke vraagstukken.

Veldwerk & Dashboarding

Staro Natuur en Buitengebied en Esri Nederland

Bij veldactiviteiten zijn vaak meerdere projecten, veel medewerkers en tal van assets betrokken. Veldwerkers kunnen mobiele apps, slimme kaarten en dashboards gebruiken om de realtime status en locatie van projecten en personeel te zien. ArcGIS-professionals helpen u om de kracht van locatie optimaal te benutten voor het verbeteren van de coördinatie en de efficiëntie in het veld. Stel uw vragen en raak geïnspireerd door praktische demo’s.

ArcGIS Developer

Heeft u een specifieke vraag over ontwikkeltalen of het automatiseren van taken in ArcGIS? Onze developers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden aan de tekentafel.

Esri Nederland Opleidingen

De ervaren docenten van Esri Nederland hebben één doelstelling en dat is ‘u succesvol maken met GIS’. Om dit te bereiken kijken de docenten samen met u naar uw persoonlijke doelstellingen en die van de organisatie. Aan de hand hiervan bepalen we welke inhoudelijke kennis u en uw organisatie écht verder brengt. We denken graag met u mee.

Op de hoogte blijven van evenementen?

Meld u aan