Skip to Content

Voorlichtingssessie Esri GIS Professional Programma - Goudriaan Room

Wilt u weten hoe GIS breed ingezet kan worden in de organisatie en wilt u zelf de brug slaan tussen techniek en de business? Dan is het Esri GIS Professional Programma echt iets voor u! Het Esri GIS Professional Programma is een intensieve parttime opleiding, waarin de deelnemers in negen maanden geschoold worden tot een breed georiënteerde GIS-professional.

Tijdens deze voorlichtingssessie bespreken we de inhoud van het Esri GIS Professional Programma en staan wij klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Deze sessie wordt gegeven door:
BART SMIT (senior docent) - Bart is senior docent bij Esri Nederland. Hij heeft meer dan 17 jaar ervaring in het trainen en het toepassen van GIS-software. Als Esri Certified Professional heeft Bart een brede kennis van het ArcGIS-platform op zowel desktop als het Web GIS-gebied.

INGEBORG VAN DER GIESSEN (docent) - Ingeborg werkt als docent bij Esri Nederland en gebruikt hierbij haar ervaring als universitair docent aan de Universiteit van Utrecht. Na haar studies Sociale Geografie en Stadsgeografie en een GIS minor heeft zij zich gericht op het overdragen van kennis. Nu doet zij dit met veel enthousiasme bij Esri Nederland met het overdragen van kennis op het gebied van Desktop en Web GIS en het ontwikkelen van nieuwe onderwijsvormen.