Skip to Content
Preconference workshop

Leer alles over Artificial Intelligence en GIS in één dag

Wilt u de nieuwste ArcGIS AI en Machine Learning mogelijkheden leren? Volg dan deze preconference workshop!

De combinatie van kunstmatige intelligentie (AI) en ArcGIS (GeoAI) creëert enorme mogelijkheden die voorheen niet mogelijk waren. Verschillende organisaties gebruiken GeoAI om diepe en complexe ruimtelijke patronen in hun data te detecteren, belangrijke geospatiale gebeurtenissen te voorspellen en objecten en hun kenmerken te detecteren. Omar Maher, directeur Artificial Intelligence bij Esri in Redlands, komt speciaal naar Nederland om deze workshop te geven op maandag 8 april!

 

Inhoud

De workshop is opgedeeld in drie onderdelen.
Allereerst start de dag met een introductie over GeoAI. Om inspiratie op te doen worden in het eerste deel meer dan 25 voorbeelden vanuit diverse markten gepresenteerd, door middel van demo’s en usecases. Vervolgens laat Omar Maher in het tweede deel zien hoe businessvraagstukken gemodelleerd kunnen worden naar de GeoAI mogelijkheden. Ten slotte gaat hij dieper in op het technische gedeelte en legt hij uit hoe de algoritmen van Machine Learning in ArcGIS werken.

Spreker

Omar Maher is een specialist in Machine Learning met meer dan 10 jaar ervaring in Analytics & Artificial Intelligence. Momenteel is hij Director for Artificial Intelligence bij Esri in Redlands waar hij werkt op het snijvlak van AI en GIS. Omar was medeoprichter van twee technische startups die veel gebruik maakten van Machine Learning voor het leveren van slimme gebruikersadviezen, en diende als analytics lead voor andere multinationale bedrijven.

Praktische informatie

Datum Maandag 8 april 2019

Workshopduur 1 dag

Prijs €600,-

Locatie Esri Nederland, Weena 695 (Ingang B, 2e verdieping)

Extra informatie De voertaal tijdens de workshop is Engels