Programma

Hieronder vindt u het volledige programma van de Esri GIS Tech 2021.

9.00 - 9.30 uur Geo Lounge en netwerkmogelijkheden - Hosts Jorien Posthouwer en Bas Bijtelaar, hét presentatieduo van de Esri GIS Conferentie & Tech van vorig jaar, heten u vanaf 9 uur van harte welkom in de Geo Lounge. De lobby van het online platform! Zij nemen u mee in wat u tijdens de Esri GIS Tech allemaal kunt verwachten, delen de laatste nieuwtjes en brengen u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook Jeroen van Winden, CTO van Esri Nederland, zal deze ochtend op verschillende momenten aanschuiven in de Geo Lounge. Hij zal onder meer vooruitkijken naar en terugkijken op het plenaire programma. Ook is er een netwerkcarrousel in het online platform, waar u deelnemers van de Esri GIS Tech kunt ontmoeten. U wordt aan een willekeurige deelnemer van de carrousel gekoppeld en maakt in 2 minuten kennis met elkaar. 
9.30 - 10.30 uur Plenair programma
10.30 - 11.00 uur Pauze, Geo Lounge en netwerkmogelijkheden - Hosts Jorien Posthouwer en Bas Bijtelaar zijn weer in de Geo Lounge om u bij te praten over deze dag. Ze delen de laatste nieuwtjes en brengen u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast kunt u ook weer deelnemers ontmoeten in de netwerkcarrousel in het online platform!
11.00 - 12.00 uur Plenair programma
12.00 - 13.30 uur Lunchpauze, Geo Lounge en netwerkmogelijkheden - Hosts Jorien Posthouwer en Bas Bijtelaar zijn weer in de Geo Lounge om u bij te praten over deze dag. Ze delen de laatste nieuwtjes en brengen u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast kunt u ook weer deelnemers ontmoeten in de netwerkcarrousel in het online platform!
13.30 - 14.10 uur Parallelle sessies
  ArcGIS Pro: what's new - Tijdens deze sessie nemen we u graag mee langs de nieuwe mogelijkheden van ArcGIS Pro 2.7. We zullen u nieuwe opties laten zien op het gebied van visualisatie en editing, in zowel 2D als 3D. Ook presenteren we de nieuwe mogelijkheden op het gebied van analyses & processing, waaronder nieuwe functies in ModelBuilder.
Wendy Ruiterman, engineer - Wendy is ruim 5 jaar werkzaam voor Esri Nederland en helpt als engineer klanten bij diverse vraagstukken. Inmiddels heeft zij veel ervaring opgedaan met ArcGIS Pro. Daarnaast ligt haar focus op ArcGIS Online en de verschillende apps. 
Suzanne Hessels, engineer  - Na haar studie geologie is Suzanne ruim twee jaar geleden als young professional bij Esri Nederland begonnen. Daar heeft zij veel geleerd over alle facetten en mogelijkheden van ArcGIS. Momenteel werkt zij als engineer waar ze bij klanten helpt bij diverse vraagstukken rondom ArcGIS.
  Samenwerken binnen het ArcGIS-portaal - Met uw Web GIS is veel meer mogelijk dan alleen kaarten maken en delen. U kunt multidisciplinair samenwerken aan informatieproducten. In deze presentatie vertellen Selm en Lianne meer over samenwerken binnen het ArcGIS-portaal. Hierbij zal niet alleen samenwerking binnen uw organisatie toegelicht worden, maar ook de mogelijkheden om samen te werken tussen verschillende portalen door middel van het effectief gebruik van groepen en collaborations. 
Lianne van Wolfswinkel, engineer - Na haar studie Bestuurskunde is Lianne in 2016 bij Esri aan de slag gegaan. Hier houdt zij zich bezig met het vertalen van organisatievraagstukken naar oplossingen met ArcGIS, met een focus op portaalinrichting en contentbeheer, en ArcGIS Hub en samenwerken met het portaal. 
Selm van Doormalen, engineer - Selm heeft Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en is in 2018 begonnen in het traineeship van Esri Nederland. Daar is hij zeer breed opgeleid in alle facetten en mogelijkheden die ArcGIS te bieden heeft. Nu werkt hij als engineer voor Esri bij verschillende klanten, waar hij vaak met enthousiasme en plezier werkt aan de inrichting en het optimaal benutten van het ArcGIS-portaal. 
  Imagery: alle soorten en maten - Er worden steeds meer verschillende typen imagery ingewonnen. Denkt u daarbij aan beelden ingewonnen vanuit de lucht of juist vanaf de grond. Kleur of multispectraal. Foto of video. In deze sessie laten we u zien hoe deze verschillende typen beelden ontsloten worden met ArcGIS en op welke manier u optimaal gebruik maakt van deze imagery in ArcGIS.
Egbert Moerland, technisch consultant - Egbert werkt als technisch consultant bij Esri Nederland en heeft ruim 10 jaar ervaring in het gebruik van ArcGIS-software. In zijn rol als technisch consultant is hij vooral betrokken bij vraagstukken om met behulp van geo-informatie een beter inzicht te krijgen. Daarnaast ligt zijn focus op het optimaliseren van processen door geo-informatie slim te benutten.
Willem Jan Vierbergen, product consultant - Willem Jan is werkzaam in het product consultants-team van Esri Nederland. Vanuit deze rol demonstreert hij de mogelijkheden van het platform tijdens events en bij organisaties. Daarnaast levert hij ondersteuning en advies aan het content-team van Esri Nederland.
  Basisregistraties als services: wel de lusten niet de lasten - Door de snel veranderende wereld is het onvermijdelijk een informatie-architectuur na te streven die wendbaar is en voorbereid is op veranderingen die nog komen. Web GIS biedt deze mogelijkheid. Ten eerste door een scala aan patronen voor uitrol aan te bieden. Ten tweede met het leveren van kant en klare content, waaronder de belangrijkste basisregistraties: Kadaster en Handelsregister. Hiermee bent u van conversiezorgen af, nu en in de toekomst. En als derde met rijk configureerbare producten, waaronder GeoWeb. In deze presentatie gaan we in op deze drie concepten: het optimale uitrolpatroon, basisregistraties als service en configureren.
Simon Plat, productmanager - Simon is al ruim 15 jaar actief bij Esri Nederland in verschillende functies, maar altijd op het raakvlak tussen het gebruik en de technologie. Als productmanager heeft Simon de verantwoordelijkheid voor de producten die Esri Nederland ontwikkelt, waaronder GeoHR, GeoSticker, GeoBGT en GeoBRK.
Erik Kuipers, senior technisch consultant - Erik werkt als senior technisch consultant bij Esri Nederland en werkt al 20 jaar met ArcGIS-technologie. Erik werkt voor het technology cluster binnen Esri Nederland en doet daar implementaties van GeoWeb,ArcGIS Enterprise, ArcGIS Online en de ArcGIS-apps. 
René Colijn, productmanager - In 2000 behaalde René zijn master in Geographical Information Systems en startte hij bij Esri als business consultant. In deze functie heeft René veel organisaties geadviseerd over uiteenlopende geo-vraagstukken: hij was altijd de intermediair tussen techniek en organisatie. Sinds 2011 is hij verantwoordelijk als productmanager voor diverse producten, waaronder GeoWeb en GEONIS. 
  ArcGIS Pro SDK - In deze sessie nemen we de c# ontwikkelaar mee in de mogelijkheden en uithoeken van de ArcGIS Pro SDK. Hoe kunt u omgaan met data en deze visualiseren? We nemen u mee op een deep dive in de ArcGIS Pro SDK en bekijken datamanipulatie en andere uitbreidingsmogelijkheden van ArcGIS Pro. 
Peter Mallo, developer - Peter is developer bij Esri Nederland binnen de afdeling Producten. Hij heeft gewerkt aan veel projecten bij verschillende klanten, vooral met .NET, Javascript en Python in combinatie met ArcGIS.
Giem Bultje, developer - Giem is developer bij Esri Nederland. Hij heeft informatica gestudeerd en veel ervaring opgedaan met diverse opdrachten in de detachering. In het ArcGIS-platform ontwikkelt hij voornamelijk met .NET, JavaScript en Python.
  Privacy & Security - In deze sessie bespreken we op welke manier we in dienstverlening  van Esri Nederland  omgaan met de thema's privacy en security. Daarnaast gaan we in  we de configuratie mogelijkheden die het geo-informatiemodel biedt privacy en security vraagstukken te adresseren. Deze presentatie bestaat uit een mix van concepten, toepassing en techniek. Hierbij dalen we van wetgeving, via normen, naar de impact op dienstverlening en de mogelijkheden binnen een ArcGIS portaalinrichting. 
Theo Michielse, manager GIS technology - Als manager GIS technolgy en architect ondersteunt Theo commerciële en overheidsorganisaties bij het succesvol toepassen van geo-informatie en architectuur. Met ruim 20 jaar ervaring bij Esri Nederland is hij een expert in onderwerpen van zowel organisatorische als technische aard. Vanuit zijn rol is hij binnen Esri Nederland actief betrokken bij privacy & securityvraagstukken ten behoeve van bedrijfsvoering en dienstverlening.
Martijn Dekkers, system architect - Als system architect helpt Martijn klanten bij het opstellen een technische architectuur voor het implementeren van ArcGIS. In veel gevallen is Martijn ook betrokken bij de initële inrichting en uitrol van de gekozen oplossing, waardoor hij ook veel praktische ervaring met  ArcGIS Enterprise heeft. Daarnaast is Martijn betrokken bij de ontzorgingsdiensten die Esri Nederland rondom ArcGIS aanbiedt. Martijn werkt sinds 2000 voor Esri Nederland.
14.10 - 14.15 uur Wisseltijd/korte pauze
14.15 - 14.55 uur Parallelle sessies
  ArcGIS Online: what's new - In april is er een update van ArcGIS Online, deze bevat veel nieuwe mogelijkheden. Er komt een nieuwe Map Viewer, er zijn nieuwe configureerbare apps en nog veel meer. Kom te weten wat het allemaal voor u kan betekenen in deze middagsessie.
Ruben Bruijning, product consultant - Als product consultant wordt Ruben het meest enthiousiast wanneer de techniek echte oplossingen biedt voor de uitdagingen die er spelen. Hij houdt zich dagelijks bezig met het inzetten van de meerwaarde van locatie en GIS. 
Marleen Mulder, product consultant - Vanuit haar rol als product consultant adviseert, informeert en inspireert Marleen anderen hoe ArcGIS het beste ingezet kan worden. Ze is op de hoogte van de nieuwste software ontwikkelingen en focust zich met name op ArcGIS Online en ArcGIS Pro en de thema’s 3D-GIS en BIM. 
  ArcGIS Enterprise: what's new - In deze sessie gaan we u meer vertellen over de nieuwe mogelijkheden van ArcGIS Enterprise. We zullen laten zien wat er voor beheerders als gebruikers beschikbaar is gekomen in ArcGIS Enterprise 10.9.
Ernst Eijkelenboom, product consultant - Ernst heeft Geodesie gestudeerd aan de TU Delft. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring met Esri-technologie. Als product consultant geeft Ernst veel ArcGIS-presentaties en demonstraties, zowel op locatie bij klanten en prospects als op de jaarlijkse Esri GIS Tech en Esri GIS Conferentie.
Ernst Bostelaar, system architect - Ernst is afgestudeerd informaticus en sinds 1998 werkzaam bij Esri met ervaring in ontwerp, implementatie en beheer van ArcGIS bij klantorganisaties. Als architect is hij gespecialiseerd in beveiliging, monitoring, databases, Azure en Kubernetes. Vanuit de Architecture Board draagt Ernst bij aan verhoging van de kwaliteit van geboden diensten en projecten en is hij technisch aanspreekpunt binnen Esri en voor partners.
  FME Server en ArcGIS Enterprise/Web GIS - Bent u benieuwd hoe FME Server meerwaarde kan leveren voor de integratie met uw Web GIS en hoe FME Server binnen de achitectuur van uw Web GIS past? Dan bent u met deze presentatie aan het juiste adres. Wij praten u graag bij over de mogelijkheden van FME Server met betrekking de verweving van datastromen vanuit diverse applicaties. Een meriade aan mogelijkheden om data op te halen, te bewerken en weg te schrijven. Zo ook de data binnen het Web GIS en deze dataverwerking kan ook nog eens in realtime!
Patrick Oosterveen, technisch consultant - Patrick is werkzaam als technisch consultant en heeft ruim 13 jaar ervaring met de FME-software van het Canadese bedrijf Safe Software en het gebruik daarvan in combinatie met ArcGIS. Hij heeft zich binnen deze 13 jaar gespecialiseerd tot FME Certified Desktop, Server en Trainer.
Mark Clavaux, business developer - Mark is van orgine een geograaf en heeft landinrichtings wetenschappen aan de WAU gestudeerd. Hij heeft veel werk verricht met GIS en multiband satellietbeeld als zijn gereedschappen. 18 Jaar geleden heeft hij de overstap gemaakt naar het implementeren van GIS-systemen bij grotere organisaties, met als specialiteit de nutsbedrijven. 
  Voorlichtingssessie Esri GIS Professional Programma - Wilt u weten hoe GIS breed ingezet kan worden in de organisatie en wilt u zelf de brug slaan tussen techniek en de business? Dan is het Esri GIS Professional Programma echt iets voor u! Het Esri GIS Professional Programma is een intensieve parttime opleiding, waarin de deelnemers in negen maanden opgeleid worden tot een breed georiënteerde GIS-professional. Tijdens deze voorlichtingssessie bespreken we de inhoud van het Esri GIS Professional Programma en staan wij klaar om al uw vragen te beantwoorden.
Evert Verveer, business manager opleidingen - Evert heeft een technisch bedrijfskundige achtergrond en ruim 12 jaar ervaring bij Esri Nederland in rol van business manager opleidingen. In zijn rol helpt hij organisaties met het formuleren en uitvoeren van een kennismanagement strategie. Hij adviseert over de benodigde kennis en vaardigheden van medewerkers binnen organisatie processen op het gebied van GIS. 
Ingeborg van der Giessen, team lead opleidingen - Ingeborg is naast team lead opleidingen ook een enthousiaste docent. Zij verzorgt trainingen op het gebied van Web GIS en ontwikkelt nieuwe lesvormen. Zij gebruikt daarbij haar ervaring en lesbevoegdheid als universitair docent aan de Universiteit van Utrecht. Zij is daarnaast een van de vaste docenten en initiatiefnemers van het Esri GIS Professional Programma. 
  Integreer API's in ArcGIS - API's zijn niet meer weg te denken uit het IT-landschap. Veel bedrijven bieden API's aan en sommige bedrijven hebben een aparte API-strategie. Maar de ene API is de andere niet en, hoewel er standaarden zijn, is er een groot verschil in wat je met de verschillende API's kan. In deze sessie gaan we in op de mogelijkheden die er zijn om API's te gebruiken in ArcGIS. We gaan een brede range van (open) API's langs en we laten zien welke strategieën er zijn om een API in ArcGIS te gebruiken.
Maarten van Hulzen, developer - Maarten is developer bij Esri Nederland. Hij heeft veel ervaring in verschillende ontwikkeltalen en het automatiseren van allerlei taken in ArcGIS en de REST API via .NET en Python.
Maartje Holtslag, developer - Na haar studie Geo-Information Science aan de universiteit van Wageningen is Maartje aan de slag gegaan als developer bij Esri Nederland. Hier werkt zij vooral met Python, JavaScript en de REST API. Daarnaast focust zij zich op de ontwikkelingen rondom deep learning en data science. 
  Waarom ArcGIS Online en ArcGIS Enterprise - In deze sessie bespreken Jan en Eelco de trends die je kunt herkennen in het gebruik van Web GIS bij klanten. Hierbij wordt toegelicht hoe zowel ArcGIS Online als ArcGIS Enterprise gebruikt kunnen worden, met of zonder elkaar. De vraag die centraal staat: welke vorm van Web GIS past het beste bij de klant?
Jan de Wit, business consultant - Vanuit zijn rol als business consultant werkt Jan al meer dan 25 jaar voor overheden: zoals rijksoverheid, waterschappen, provincies en gemeenten. Hij helpt hen met procesondersteuning met behulp van GIS. Hierbij is Jan gespecialiseerd in ArcGIS-oplossingen voor overheidsprocessen, in ondersteuning van het mobiele werken en in ArcGIS Online / Portal for ArcGIS-oplossingen.
Eelco Berghuis - senior solution architect - Eelco is senior solution architect bij Esri Nederland met een brede kennis van het ArcGIS-platform. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring met het opzetten van het inrichten van ArcGIS (en ETL-procedures) voor klanten. 
14.55 - 15.15 uur Pauze, Geo Lounge en netwerkmogelijkheden - Hosts Jorien Posthouwer en Bas Bijtelaar delen de laatste nieuwtjes en brengen u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En dit is de laatste mogelijkheid om andere deelnemers van de Esri GIS Tech te ontmoeten in de netwerkcarrousel in het online platform. 
15.15 - 15.55 uur Parallelle sessies
  ArcGIS (veldwerk)apps: what's new - In deze sessie komen nieuwe ontwikkelingen in de ArcGIS veldwerk-apps aan bod die uw veldwerk eenvoudiger kunnen maken. Thijs en Tim bespreken de laatste ontwikkelingen in onder andere de nieuwe ArcGIS Field Maps-app en geven een doorkijkje naar de ontwikkelingen die er nog aankomen. 
Thijs Briggeman, engineer - Thijs is engineer en werkzaam op de afdeling Support. Hij helpt klanten bij het oplossen van diverse vragen over de technologie. Zijn focus ligt op dit moment voornamelijk op ArcGIS Pro, ArcGIS Online en de ArcGIS-apps.
Tim Koetse, engineer - De afgelopen jaren heeft Tim veel ervaring opgedaan in het ondersteunen van klanten vanuit de afdeling support. Hierbij heeft hij veel ervaring opgedaan met de ArcGIS-apps en ArcGIS Online. Daarnaast is Tim de afgelopen 3 jaar ook betrokken bij het technisch beheer van de ArcGIS-omgeving bij een grote organisatie.
  GeoAI: Spatial Data Science in ArcGIS - De digitale transformatie en de explosieve groei aan data vereist intelligente, snelle en herhaalbare oplossingen. GeoAI stelt u in staat om via machine learning en deep learning binnen ArcGIS tijdrovende en arbeidsintensieve vraagstukken met een ruimtelijke component te automatiseren en op te lossen.In deze sessie vertellen we u meer over de laatste ontwikkelingen op dit vlak, en laten we u een aantal praktijkvoorbeelden zien.
Willem Vlot, analytics consultant - Als analytics consultant begeleidt Willem gebruikers van ArcGIS bij de realisatie van analyses en informatieproducten die een toegevoegde waarde leveren aan werkprocessen binnen een organisatie. Hij heeft een passie voor data-analyse, statistiek en machine learning en zoekt graag naar manieren om de toepassing van complexe ruimtelijke analyses te vertalen naar begrijpelijke informatieproducten. 
Gabriela Spakman - Tánásescu, analytics consultant - Gabriela is een specialist met meer dan 26 jaar ervaring, betrokken bij academisch en praktijkgericht onderzoek, docent en onderwijsontwikkelaar in universitair en hoger beroepsonderwijs in het vakgebied van Geodesie en Geo–Informatie. In de afgelopen jaren bezig met het oplossen van complexe/strategische informatievraagstukken door het combineren van GIS en data-science methoden en technieken.
  ArcGIS Hub & Enterprise sites: een alternatieve toegang tot uw (geo)informatie - Wanneer u geoinformatie wilt delen met een breed publiek, binnen uw organisatie, of met burgers en ketenpartners, dan is het mogelijk om hier ArcGIS Hub voor in te zetten. In deze presentatie laten wij u zien hoe u ArcGIS Hub of Enterprise Sites kunt gebruiken als alternatieve toegang tot uw organisaties geoinformatie, waarbij de ervaring van de gebruiker centraal staat.
Juul Daemen, analytics engineer - Juul is werkzaam als analytics engineer bij Esri. Hij gaat graag op pad om nieuwe klanten en de werkprocessen te leren kennen en hier nieuwe oplossingen voor te bedenken. Als afgestudeerd natuurkundige met een specialisatie op klimaatbeleid en innovatie, wilt hij GIS inzetten om de grote ecologische uitdagingen aan te gaan.
Lianne van Wolfswinkel, engineer - Na haar studie Bestuurskunde is Lianne in 2016 bij Esri aan de slag gegaan. Hier houdt zij zich bezig met het vertalen van organisatievraagstukken naar oplossingen met ArcGIS, met een focus op portaalinrichting en contentbeheer, en ArcGIS Hub en samenwerken met het portaal. 
  Engineering en Datamodeling met ArcGIS Utility Network - Bent u geïnteresseerd in ArcGIS Utility Network of werkt u aan lineaire assets, zoals water, warmte, gas? Dan is deze sessie iets voor u. Vanuit het Engineering-proces, waar aannemers vooral werken met AutoCAD, wordt de brug geslagen naar het ArcGIS Utility Network. We duiken daarvoor dieper in het District Heating Datamodel en wat het voor de bedrijfsprocessen kan betekenen. Hierbij gebruiken we algemene utility-concepten als: geavanceerde tracing, multi-utility en datamodelling in relatie tot het Utility Network. Note: deze presentatie zal deels in het Engels plaatsvinden.
Mark Clavaux, business developer - Mark is van orgine een geograaf en heeft landinrichtings wetenschappen aan de WAU gestudeerd. Hij heeft veel werk verricht met GIS en multiband satellietbeeld als zijn gereedschappen. 18 Jaar geleden heeft hij de overstap gemaakt naar het implementeren van GIS-systemen bij grotere organisaties, met als specialiteit de nutsbedrijven. 
Anastasiia Savchenko, solution engineer– utilties - Anastasiia is al ruim 2 jaar werkzaam voor Esri Europe als Solution Engineer in het Utility-domein. Ze neemt 10 jaar ervaring mee over het implementeren van GIS-systemen bij elektriciteit- en warmtebedrijven. Hiermee helpt ze nutsbedrijven om locatie in te zetten voor assetmanagement, veiligheid en grid-beheer vraagstukken.
  ArcGIS Experience Builder: bouw je eigen widgets - In deze sessie introduceren we ArcGIS Experience Builder en gaan we in op een aantal basispincipes. Daarna laten we via een aantal demo's zien hoe je vanaf scratch een werkende applicatie bouwt met custom widgets. We gaan daarbij onder andere in op communicatie met de kaart, communicatie tussen widgets onderling en het integreren van third party react libraries waarvan er vele beschikbaar zijn voor developers.
Mark Jagt, developer - Mark heeft Geo-Informatica gestudeerd en werkte een aantal jaar voor Esri Zweden. Nu houdt hij zich bij Esri Nederland als developer bezig met HTML/JavaScript, Python en de REST API.
Arjan van Zutphen, developer - Arjan is developer bij Esri Nederland. Hij houdt zich vooral bezig met JavaScript, Python en de REST API binnen ArcGIS. Dankzij zijn achtergrond als consultant weet Arjan de gebruikerswensen te koppelen aan de technische mogelijkheden.
  ArcGIS Enterprise op Kubernetes – hype of doorbraak? - Esri ontwikkelt een versie van ArcGIS Enterprise voor Kubernetes. Dit is een eerste stap van Esri op het cloud native pad. In deze sessie staan we stil bij begrippen als “containerization” en “microservices”, bekijken we wat dit betekent voor ArcGIS, schetsen we voor wie dit belangrijk is en werpen we een blik op toekomstige ontwikkelingen op het gebied van cloud native.
Jeroen van Winden, CTO - Jeroen van Winden is Chief Technology Officer bij Esri Nederland. Hij heeft al 25 jaar ervaring met de inzet van GIS als oplossing van complexe vraagstukken. Jeroen is verantwoordelijk voor de strategie van producten en technologie. Binnen de overheid, het bedrijfsleven en universiteiten adviseert hij op strategisch niveau over de inzet van geografische informatie, ter ondersteuning van de digitale transformatie waarmee alle organisaties te maken krijgen.
Boris Minnaert, enterprise architect - Als enterprise architect is Boris Minnaert uw gesprekspartner van business tot technologie. Samen met u vertaalt hij uw bedrijfsstrategie en businessvragen naar locatiestrategie, zoekt hij waar geografie uw bedrijfsprocessen kan verbeteren of geeft hij geografie een plek in uw enterprise architectuur. Hij is opgeleid als wiskundige, werkte 16 jaar bij IBM en is voorzitter van de Architecture Board van Esri Nederland.
15.55 - 16.15 uur Afsluiting