Skip to Content

Organisatieverandering en digitalisering gaan hand in hand


Kennismiddag omtrent de Omgevingswet

 

 

 

Esri Nederland, Rotterdam
7 Juni 2018
Hands-On Workshops

Wat doen we tijdens deze sessie?

De Omgevingswet. Een thema dat speelt bij iedereen, maar in de praktijk voorlopig nog moeilijk toe te passen is. De principes van de Omgevingswet klinken eenvoudig, maar hoe gaan we hier nu mee aan de slag? En hoe passen we digitalisering in om besluitvorming te verbeteren en versnellen?

Senze en Esri Nederland slaan de handen in elkaar om u zo goed mogelijk te assisteren bij de implementatie van de Omgevingswet. Senze treedt hierbij op als kennispartner en Esri Nederland als leverancier van hoogwaardige geo-oplossingen.

Tijdens deze kennismiddag gaan we dieper in op twee aspecten die nauw samenhangen: organisatieverandering en digitalisering. We laten u, aan de hand van praktische pilot-projecten, zien hoe de veranderopgave van de Omgevingswet in de praktijk wordt gerealiseerd. We spreken over de huidige digitale oplossingen en gaan met u in gesprek om een plan te maken voor de toekomst.

Deze kennismiddag is een combinatie van een plenair gedeelte, gepresenteerd door Senze en Esri Nederland, en een hands-on workshop waarbij we samen werken aan vraagstukken die spelen binnen uw organisatie.

Hoe haalt u de meeste waarde uit deze middag?
Kom met twee naar dit evenement! U haalt hier de meeste waarde uit als u de combinatie maakt tussen kennis van de wet en de uitvoering van de ICT. Mensen van de innovatie en mensen die de verandering omarmen. Dus enthousiaste Geo’ers en VTH’ers en Ro’ers zijn van harte welkom!

Waar is het?

Esri Nederland (Groot Handelsgebouw)
Weena 695 (B2 - 036) 
3013 AM ROTTERDAM

Plan uw route.

Evenement: organisatieverandering en digitalisering gaan hand in hand

Datum: June 7, 2018

Tijd: 12.15 - 16.00

Locatie: Esri Nederland, Groot Handelsgebouw, Rotterdam

Kosten: Deelname is kosteloos

Lunch is inbegrepen

12.15 - Ontvangst met inleidende lunch

13.00 - Presentatie rond digitalisering en organisatieverandering met praktijkvoorbeelden

14.30 - Koffiepauze

14.45 - Interactieve workshop

16.00 - Afsluit en borrel

 

Programma is onder voorbehoud. Wijzigingen zijn nog mogelijk.