Skip to Content

 

We houden de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus (COVID-19) de komende periode in de gaten en zullen de maatregelen zoals door de Rijksoverheid voorgeschreven volgen. Mocht een evenement op locatie niet door kunnen gaan, dan onderzoeken wij andere mogelijkheden om u te informeren. Kijk voor meer informatie op de website van het betreffende evenement. 

De NL COVID-19 Hub is een plek om landsdekkende informatieproducten te vinden specifiek rond de verspreiding van het coronavirus (COVID-19). 

 

Aanbevolen evenementen


Wereldwijd werken meer dan 350.000 organisaties dagelijks met de innovatieve technologie van Esri. In Nederland bestaat het brede netwerk uit meer dan 1.000 organisaties, waaronder grote steden, overheden en het bedrijfsleven. Ze nemen deel aan de evenementen van Esri Nederland. Jaarlijks ontmoeten meer dan 3.000 mensen elkaar om van elkaar te leren en om kennis op te doen over geo-informatie.

23 en 24 september 2020
Esri GIS Conferentie & Tech

Esri GIS Conferentie & Tech

Online | Het grootste, jaarlijkse GIS-evenement in Nederland. Concrete toepassingen vanuit diverse werkvelden, innovaties, up-to-date met alle nieuwe GIS-ontwikkelingen, leren van andere organisaties en vakgenoten online ontmoeten.

Meer informatie
4 november 2020
Utility Event

Utility Event

In november verzorgt het Ersi Utility-team het inmiddels jaarlijkse evenement speciaal voor het Utility-domein. Nieuwe product-updates voor ArcGIS Utility Network, klantverhalen en inzichten in nieuwe markttrends maken onder andere deel uit van het programma.

Meer informatie
19 november 2020
ArcGIS Pro Event

ArcGIS Pro Event

Kom alles te weten over de nieuwste ontwikkelingen van ArcGIS Pro. Wilt u weten wat er mogelijk is en hoe u het in uw werkzaamheden kunt toepassen? Interessante functies worden uitgelicht en uitgebreid gedemonstreerd. Daarnaast kijken we graag samen vooruit naar de nieuwe mogelijkheden in ArcGIS Pro 2.7.

Meer informatie

Alle evenementen

Informeer mij over toekomstige evenementen

Aanmelden