Evenementen & webinars

Netwerken, inspiratie opdoen en op de hoogte blijven van ontwikkelingen.

Alle evenementen & webinars

Wereldwijd werken meer dan 650.000 organisaties dagelijks met de innovatieve technologie van Esri. In Nederland bestaat het brede netwerk uit meer dan 1.700 organisaties, waaronder grote steden, overheden en het bedrijfsleven. Ze nemen deel aan de evenementen van Esri Nederland. Jaarlijks ontmoeten meer dan 3.000 mensen elkaar om van elkaar te leren en om kennis op te doen over geo-informatie.

Esri User Conference

Datum: July 15 – 19, 2024

Locatie: San Diego

Be inspired by industry leaders and your peers from around the world. Explore the Map Gallery, chat with Esri technical experts, and learn about the latest products and solutions in the Expo and Esri Showcase. Make connections and apply new insights to your own projects.

Meer informatie

Esri Industry Days

Datum: September 17 – 19, 2024

Locatie: Beatrixgebouw, Utrecht

In september komt uw community/sector samen voor een inspirerend programma en netwerkmogelijkheden onder het genot van een hapje en een drankje. De Esri Industry Days zijn de vernieuwende vervanging van voormalige sectorspecifieke evenementen zoals het o.a. het Utility Event en de Location Intelligence Meetup. Ontmoet uw peers en laat u inspireren tijdens de Esri Industry Days.

Meer informatie

Esri European Developer Summit

Datum: November 12 – 14, 2024

Locatie: Hilton, Berlijn

For developers, by developers. Join the developer community for the Esri European Developer Summit. Learn to build cutting-edge apps using advanced mapping technology. Explore training led by Esri developers including pre-conference workshops, technical sessions, and development best practices.

Meer informatie

Roadshow ArcGIS | De nieuwste mogelijkheden

Datum: November 25 – 28, 2024

Locatie: Zwolle, Rotterdam en Eindhoven

Tijdens de Roadshow ArcGIS | De nieuwste mogelijkheden duiken we in de nieuwste mogelijkheden van ArcGIS en verkennen we belangrijke thema's zoals geavanceerde analyses, generatieve en GeoAI en de groeiende functionaliteit van ArcGIS op het web. Verwacht een ochtend vol concrete handvatten en tips waarmee u geïnspireerd raakt om uw projecten naar een hoger niveau te tillen en de impact van uw werk te vergroten. De roadshow is een aanrader voor GIS-gebruikers en bevat technische demo's en diverse deep dives. De roadshow is te bezoeken op maandag 25 november in Zwolle, op woensdag 27 november in Eindhoven en op donderdag 28 november in Rotterdam.

Meer informatie

Esri Developer Summit

Datum: March 11 – 14, 2025

Locatie: Palm Springs

For developers, by developers. Join your global developer community in Palm Springs, California, for the Esri Developer Summit—an event designed to show you how to build cutting-edge apps using advanced mapping technology. Explore hundreds of hours of technical workshops and sessions and learn development best practices from GIS experts.

Meer informatie

Esri Connect

Datum: March 25 – 27, 2025

Locatie: Beatrixgebouw, Utrecht

Afgelopen april was de eerste editie van Esri Connect. Tijdens dit event brengen we de techniek (GIS) en businessvraagstukken bij elkaar om samen tot oplossingen te komen voor de toekomst. In 2025 is de Esri Connect van 25 t/m 27 maart in het Beatrixgebouw in Utrecht. Houd de website in de gaten voor meer informatie. 

Meer informatie
Datum
EventLocatie
23 - 25 april 2024Esri Connect 2024Beatrixgebouw, Utrecht
8 - 10 april 2024Esri International Infrastructure Management & GIS ConferenceFrankfurt (Duitsland)
21, 27 en 30 november 2023ArcGIS Roadshow Apps met ArcGISZwolle, Rotterdam, Eindhoven
14 - 16 november 2023Esri European Developer SummitBerlijn (Duitsland)
7 november 2023Utility Event 2023Utrecht
20 - 21 september 2023Esri GIS ConferentieRotterdam
10 - 14 juli 2023Esri User ConferenceSan Diego (VS)
4 april 2023Esri GIS TechRotterdam
On demandArcGIS-apps die het veldwerkproces ondersteunenOnline
On demandDigitale kaarten voor meer inzicht in de strijd tegen COVID-19Online

Informeer mij over toekomstige events & webinars

Aanmelden