Skip to main content

Roadshow Apps met ArcGIS

November 2023

Zwolle (21 november) - Rotterdam (27 november) - Eindhoven (30 november)

Programma Roadshow Apps met ArcGIS

Hieronder vindt u het programma van de Roadshow Apps met ArcGIS in Zwolle, Rotterdam en Eindhoven. Het programma is niet online te volgen en de presentaties worden niet opgenomen. 

9.00 - 9.30 uurOntvangst en registratie
9.30 - 10.45 uurWelkom
Spreker: Ruben Bruijning (Esri Nederland)
Webapps voor iedere informatiebehoefte

Met de nieuwste generatie webapps brengt u uw kaarten, data en informatie naar de eindgebruiker voor een weloverwogen besluitvorming. Welke app in ArcGIS sluit het beste aan bij uw organisatiebehoeften en kennis?

Sprekers: Maartje Holtslag en Ruben Bruijning (Esri Nederland)

ArcGIS Instant Apps: snel en eenvoudig kaarten gebruiken in apps

Met Instant Apps kan een kaart snel worden omgezet in een informatieproduct naar uw eigen wensen en aansluiten op het thema van de kaart. Er is een grote verzameling app-templates beschikbaar waar er een aantal van worden toegelicht.

Spreker: Cathelijne Kleijwegt (Esri Nederland)

ArcGIS Dashboards: beslissingen nemen in één oogopslag

ArcGIS Dashboards is een configureerbare webapplicatie die door dashboard-functies een operationeel overzicht van personen, services, assets en gebeurtenissen bieden.

Spreker: Ernst Eijkelenboom (Esri Nederland)

ArcGIS StoryMaps: transformeer kaarten naar digitale verhalen

ArcGIS StoryMaps is een krachtige tool voor het vertellen van verhalen en biedt creatieve mogelijkheden voor iedereen die zijn verhaal wil vertellen en delen. Natuurlijke landschappen, historische gebeurtenissen en actuele data komen tot leven met behulp van kaarten, afbeeldingen, multimedia en teksten.

Spreker: Cathelijne Kleijwegt (Esri Nederland)

10.45 - 11.15 uurPauze
11.15 - 12.30 uur  ArcGIS Experience Builder: flexibele webapps bouwen op uw manier

ArcGIS Experience Builder stelt u in staat om uw data om te zetten in overtuigende webapps zonder ook maar één regel code te hoeven schrijven. Sleep de benodigde tools uit een uitgebreide set van widgets, ontwerp uw eigen sjablonen en zorg voor interactie met uw 2D- en 3D-content - alles binnen één app.

Spreker: Ruben Bruijning (Esri Nederland)

ArcGIS SDK for JavaScript: lichtgewicht maatwerk apps maken

Ga een stap verder door volledige maatwerk applicaties te ontwikkelen. Ontdek welke geavanceerde mogelijkheden de ArcGIS API for JavaScript biedt voor het bouwen van lichtgewicht, locatiegedreven apps, specifiek ingericht voor uw toepassing.

Spreker: Maartje Holtslag (Esri Nederland)

Apps van derden: GeoWeb en Sweet for ArcGIS

Wat zijn de mogelijkheden van apps van derden? We kijken naar de veelgebruikte app GeoWeb. Met Sweet for ArcGIS kunnen apps gemaakt worden om editprocessen in vast te leggen.

Spreker: Ernst Eijkelenboom (Esri Nederland)

Uitfasering ArcGIS API for JavaScript 3.x: wat nu?

Krijg inzicht in de strategische stappen die u kunt nemen om soepel over te stappen naar de nieuwste technologiën.  Leer welke mogelijkheden en voordelen deze technologiën bieden voor uw apps en ontdek de meerwaarde voor uw organisatie.

Spreker: Maartje Holtslag (Esri Nederland)

Slim configureren van webapps

Door apps te combineren, bieden apps nog beter antwoord op vragen en heeft de eindgebruiker een nog betere ervaring.

Spreker: Ruben Bruijning (Esri Nederland)

12.30 - 13.30 uurLunch

Sprekers

 • Cathelijne Kleijwegt

  product consultant | Esri Nederland

  Cathelijne werkt met een breed scala aan ArcGIS-producten, geeft presentaties en wisselt kennis over deze producten uit.
 • Ernst Eijkelenboom

  product consultant | Esri Nederland

  Ernst heeft meer dan 25 jaar ervaring met Esri-technologie. Als product consultant geeft hij veel ArcGIS-presentaties en demonstraties.
 • Utility-event-4-november-2021

  Maartje Holtslag

  product consultant | Esri Nederland

  Maartje gebruikt haar ervaring als developer, data specialist en consultant om complexe vraagstukken te vertalen naar passende GIS-oplossingen.
 • multi-utility

  Ruben Bruijning

  product consultant | Esri Nederland

  Als product consultant wordt Ruben het meest enthousiast wanneer de techniek echte oplossingen biedt voor de uitdagingen die er spelen.
Previous
Next