Skip to Content

Disclaimer


De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op de website van Esri Nederland B.V. (www.esri.nl). Door de website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

De rechten op de inhoud van deze website waaronder de rechten van intellectuele eigendom berusten bij Esri Nederland B.V. (hierna: Esri Nederland). Onder de inhoud van deze website wordt onder meer verstaan: teksten, lay-out, afbeeldingen, logo's, (beeld)merken, geluids- en/of videofragmenten, foto's, artikelen en/of andere informatie. Het maken van kopieën (met uitzondering van de thuiskopie voor eigen niet-commercieel gebruik door particulieren), aanpassingen, bewerkingen, wijzigingen van het geheel of van een gedeelte van de website in welke vorm of op welke manier dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Esri Nederland is verboden.

Esri Nederland besteedt de uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van deze website. De inhoud van deze website is louter informatief bedoeld, houdt geen aanbieding in en aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden.

Deze website kan links bevatten naar websites of naar webpagina’s van derden. Esri Nederland heeft geen zeggenschap over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites en -pagina’s van derden en is in geen geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de inhoud ervan.

Privacy

Esri Nederland B.V. (Hierna Esri Nederland) respecteert de privacy van degenen die onze websites bezoeken en onze producten gebruiken. Via het privacybeleid en in aansluiting bij onze algemene voorwaarden, informeren wij u (nader) over de wijze waarop Esri Nederland gegevens verwerkt in het kader van haar bedrijfsvoering.

Alle rechten worden voorbehouden. Op deze disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.

Laatst bijgewerkt: 02 augustus 2023