Skip to Content

Bijdragen aan een betere wereld.

 

 

Esri Nederland werkt in een omgeving waarin de aandacht voor de wereld om ons heen van groot belang is. Met onze technologie zijn wij bevoorrecht om een significante bijdrage te leveren aan het oplossen van vraagstukken die direct te maken hebben met onze leefomgeving en het gebruik hiervan. Het is onze overtuiging dat de kracht van geografische informatie leidt tot een beter begrip van onze wereld en daarmee tot betere besluiten.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Als organisatie nemen wij onze verantwoordelijkheid om kritisch te zijn op de impact die onze werkzaamheden hebben op het milieu. Wij willen duidelijk zijn over onze bijdragen aan de maatschappij.

Esri Nederland werkt maatschappelijk verantwoord binnen de kaders van een vastgesteld MVO-beleid [PDF]. Dat beleid heeft een focus op onze bijdrage aan onderwijs en onderzoek, in de breedste zin van het woord. Als onderdeel van het wereldwijde Esri verwijzen wij ook graag naar Esri’s Corporate Social Responsibility Statement [PDF]. 

Kwaliteit en informatiebeveiliging

Kwaliteit en informatiebeveiliging staan bij Esri Nederland hoog in het vaandel. Onze medewerkers handelen in het belang van onze klanten en belanghebbenden. Wij streven daarom continu naar het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten en zullen er alles aan doen om te zorgen dat de informatie in onze systemen correct is, beschikbaar is wanneer nodig, integer behandeld wordt en niet toegankelijk is voor onbevoegden.

Onze intenties op de gebieden van kwaliteit en informatiebeveiliging zijn vastgesteld in het informatiebeveiligings- en kwaliteitsbeleid, waarvan wij de uitgangspunten graag met u delen.

Onmisbaar is daarbij de input van onze klanten en andere belanghebbenden. Dit stelt ons in staat eventuele knelpunten snel op te pakken. Als u opmerkingen en/of verbetersuggesties heeft of een datalek vermoedt, dan horen wij dit graag.

Houd trust.arcgis.com/en/ in de gaten voor meer informatie over informatiebeveiliging van ArcGIS en voor de laatste updates.

Certificering

Wij zijn sinds 1995 volgens de ISO 9001 norm gecertificeerd en sinds 2020 volgens de ISO 27001.

Logo ISO 9901
kiwo-iso-iec-27001