Skip to Content

Duurzaamheid, kwaliteit & informatiebeveiliging

Bijdragen aan een betere wereld.

 

 

Esri Nederland werkt in een omgeving waarin de aandacht voor de wereld om ons heen van groot belang is. Met onze technologie zijn wij bevoorrecht om een significante bijdrage te leveren aan het oplossen van vraagstukken die direct te maken hebben met onze leefomgeving en het gebruik hiervan. Het is onze overtuiging dat de kracht van geografische informatie leidt tot een beter begrip van onze wereld en daarmee tot betere besluiten.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijke verantwoordelijkheid zit bij Esri Nederland in ons DNA. Als marktleider in de geo-ICT is het onze verantwoordelijkheid om bij te dragen aan een betere wereld. We zijn een ambitieus bedrijf en streven te allen tijde naar hoogwaardige kwaliteit en duurzame samenwerkingen. Het draait hierbij lang niet alleen om winstgevendheid. Er is meer, veel meer. Een goede, duurzame toekomst voor de mens, de maatschappij en de planeet, daar gaat het om. De MVO-doelstellingen die we als organisatie hebben geformuleerd dienen dit doel, en dit kunnen we enkel samen bereiken. We zijn bij Esri Nederland intrinsiek gemotiveerd en voelen de verantwoordelijkheid om, met elkaar en samen met andere organisaties, bij te dragen aan de MVO-doelstellingen van Esri Nederland.  

Lees het volledige MVO-beleid [PDF][2023].

Als onderdeel van het wereldwijde Esri verwijzen wij ook graag naar Esri’s Environmental and Sustainability Statement.

    ecovadis 2023
    ecovadis 2023
Previous
Next

Kwaliteit en informatiebeveiliging

Kwaliteit en informatiebeveiliging staan bij Esri Nederland hoog in het vaandel. Onze medewerkers handelen in het belang van onze klanten en belanghebbenden. Wij streven daarom continu naar het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten en zullen er alles aan doen om te zorgen dat de informatie in onze systemen correct is, beschikbaar is wanneer nodig, integer behandeld wordt en niet toegankelijk is voor onbevoegden.

Onze intenties op de gebieden van kwaliteit en informatiebeveiliging zijn vastgesteld in het informatiebeveiligings- en kwaliteitsbeleid, waarvan wij de uitgangspunten graag met u delen.

Onmisbaar is daarbij de input van onze klanten en andere belanghebbenden. Dit stelt ons in staat eventuele knelpunten snel op te pakken. Als u opmerkingen en/of verbetersuggesties heeft of een datalek vermoedt, dan horen wij dit graag. Onze medewerkers stellen alles in staat u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Indien u ontevreden bent over een dienst of product van Esri Nederland, kunt u daarover bij ons een klacht indienen. Wij zoeken graag samen naar een oplossing.

Houd trust.arcgis.com/en/ in de gaten voor meer informatie over informatiebeveiliging van ArcGIS en voor de laatste updates.

Certificering

Wij zijn sinds 1995 volgens de ISO 9001 norm gecertificeerd en sinds 2020 volgens de ISO 27001.

Wij delen graag met u ons certificaat voor ISO 9001, ons certificaat voor ISO 27001 en onze verklaring van toepasselijkheid

Logo ISO 9901
kiwo-iso-iec-27001