De 4 voordelen van een opleidingenabonnement

In deze blog neem ik, Jan-Willem Kosten, docent bij Esri Nederland u mee in de voordelen van een opleidingenabonnement. In een digitaal vak, zoals wanneer u werkt met GIS, is het van groot belang om bij te blijven met de laatste updates. De technologie ontwikkelt zich voortdurend en dat schept nieuwe mogelijkheden.

Wat houdt het abonnement in?

Met het opleidingenabonnement krijgt u toegang tot verschillende trainingen die u zelfstandig kunt volgen. Het abonnement bevat basistrainingen zoals Introductie GIS, maar ook gevorderde trainingen over Raster analyses of Vector analyses met ArcGIS Pro.
Er zijn twee typen opleidingsabonnement: het persoonlijke opleidingenabonnement en het opleidingsabonnement voor de organisatie. Vooraf wordt er met de abonnementshouder afgesproken welke leervorm het best aansluit.

De vier voordelen van het opleidingsabonnement

Voordeel 1: bibliotheek aan trainingen bij de hand
Wanneer u kiest voor het opleidingenabonnement, heeft u samen met een docent een kick-off, waarbij wordt uitgelegd hoe onze leeromgeving werkt. U krijgt vervolgens toegang tot de verschillende trainingen.

Voordeel 2: waar en wanneer u dat wilt
De trainingen doet u op het moment wanneer het voor u uitkomt en met de snelheid die bij u past. En als er vragen zijn dan stelt u die gewoon via de mail.

Figuur 1: een impressie van de leeromgeving

Voordeel 3: op-eigen-tempo-week
Een ander interessant onderdeel van dit abonnement zijn de vijf dagen die u kunt deelnemen aan de zogeheten “op-eigen-tempo-week”. Het idee van deze week is dat u zelfstandig het lesmateriaal volgt.Dat kan vanaf uw eigen werkplek zijn, maar ook in de leslokalen van Esri Nederland in Zwolle of Rotterdam. Als u een vraag heeft, is er een docent aanwezig om die direct te beantwoorden.

Voordeel 4: exclusief lesmateriaal
En om mee af te sluiten: het lesmateriaal dat regelmatig door de docenten wordt aangeboden, speciaal voor het opleidingenabonnement. Dit zijn onder andere demonstraties van nieuwe mogelijkheden in de software of oefeningen over onderwerpen die niet in het bestaande trainingsaanbod staan. Hiermee blijft u nog beter op de hoogte van de mogelijkheden met GIS!

Kortom, met het opleidingenabonnement blijft u altijd bij met uw kennis. Zo’n kans laat u toch niet liggen? Wilt u meer weten, mail mij dan via opleidingen@esri.nl.

Volgend Artikel

Met imagery zie je meer, weet je meer en doe je meer

Lees dit artikel