Van stagiaire tot softwareontwikkelaar

Ik kwam op een flink lijstje met wensen toen ik zocht naar een stage: een bedrijf dat werkt aan innovatieve GIS-oplossingen, niet al te groot is, waar je als persoon echt iets toe kan voegen en daarnaast leuke, enthousiaste medewerkers heeft. In Esri Nederland vond ik een bedrijf dat voldoet aan al deze punten en waar ik als stagiair vanuit mijn studie Geo-Information Science de kans kreeg dit ook zelf te ervaren. Tijdens deze stage maakte ik echt deel uit van de organisatie en kreeg ik daarnaast veel mogelijkheden om meer van het bedrijf te leren kennen dan alleen mijn eigen afdeling.

Maartje_Quote

De openheid van de collega’s bij Esri Nederland was voor mij een van de redenen dat ik na het succesvol afronden van mijn stage en studie hier graag wilde werken. Doordat ik de verschillende afdelingen al mee had kunnen maken, wist ik dat de afdeling Softwareontwikkeling het beste aansluit bij de richting waarin ik wilde werken. Binnen dit team werd ik met enthousiasme ontvangen en ik kon al meteen aan de slag, waardoor ik mijn eerste opdracht al in de tweede week afgerond had. Naast het uitvoeren van opdrachten, krijg ik veel kansen om mezelf verder te ontwikkelen. Door deze extra tijd die ik krijg voor persoonlijke ontwikkeling, leer ik na mijn studie nog veel nieuwe dingen bij.

Als medewerker van Esri Nederland behoor je tot een grote familie. Of je nu in Zwolle of Rotterdam werkt; het is altijd mogelijk om contact op te nemen met een van je collega’s, die altijd open staan om vragen te beantwoorden. Door de informele sfeer op kantoor heb ik mijn collega’s ook op persoonlijk vlak leren kennen, wat versterkt wordt door de activiteiten georganiseerd door de personeelsvereniging, zoals bijvoorbeeld borrels of actievere dingen zoals karten, obstacle runs en gezamenlijke sportlessen.

De gezelligheid, openheid en natuurlijk het inhoudelijke en uitdagende werk, maken dat ik heel blij ben om bij Esri te mogen werken!

Volgend Artikel

Werken bij Esri Nederland: zijn wie je wil zijn

Lees dit artikel