ArcGIS voor op School-licentie verlengd tot 2025

De ArcGIS voor op School-licentie wordt verlengd tot en met juli 2025. Huidige licenties worden automatisch verlengd, bestaande gebruikers binnen ArcGIS Online en hun content blijven behouden en hoeven geen actie te ondernemen/ De licentie is daarmee beschikbaar tot en met 31 juli 2025.

Vernieuwing

Als vernieuwing van het ArcGIS voor op School-programma hebben we twee versies ontworpen: een standaard en advanced versie. De meeste scholen migreren naar de Standard-licentie, die ArcGIS Online en vele web- en mobiele apps bevat, waaronder StoryMaps, Collector, Survey123, Explorer en meer. Scholen die ArcGIS Pro of andere geavanceerde software hebben gebruikt, migreren naar de advanced omgeving. Als u wilt overstappen op deze versie, dan kan dat door te mailen naar: onderwijs@esri.nl.

Wat houdt ArcGIS voor op School in?

Het ArcGIS voor op School-programma is uitgerold om docenten in het voortgezet onderwijs de tools aan te reiken om GIS in de les te gebruiken. Zo is de ArcGIS voor op School website voorzien van lesmateriaal en geeft de licentie u toegang tot de software.

Naast het lesmateriaal wordt ook ieder jaar een webinar gegeven om u te voorzien van de nieuwste mogelijkheden met ArcGIS voor op School. Verder is er de mogelijkheid om te sparren met een Esri GIS-specialist over de mogelijkheden van AVOS (ArcGIS voor op School) bij u in de klas.

Er zijn geen kosten verbonden aan de middelen die beschikbaar worden gesteld binnen de ArcGIS voor op School-licentie.

Volgend Artikel

GIS-technologie vormt de bouwsteen voor zelfrijdende auto

Lees dit artikel