Podcast de Dataloog - Data letterlijk in kaart brengen

Het is zo ver. Kruisbestuiving tussen twee werelden. Aan de ene kant de data scientist en aan de andere kant de GIS’er. Beide specialisaties met hun eigen expertise op het gebied van omgaan met data. In de podcast ‘de Dataloog*’, wordt de GIS-wereld geïntroduceerd bij de data science-specialisten.

Dit is de eerste van een reeks van vier afleveringen, waarin per onderwerp de link tussen GIS en data science dieper uitgelegd wordt. Met als het uiteindelijke doel om datadeuren te openen die tot nu toe gesloten bleven.

In deze aflevering zijn Jeroen van Winden (CTO) en Joris Bak (manager product consultancy & content) van Esri Nederland te gast. In de podcast gaan ze over de volgende onderwerpen in gesprek:

*De Dataloog is de onafhankelijke Nederlandstalige podcast over data & kunstmatige intelligentie. Hier hoor je alles wat je moet weten over de zin en onzin van data, de nieuwste ontwikkelingen en echte verhalen uit de praktijk. Onze hosts houden het altijd begrijpelijk, maar schuwen de diepgang niet.

 

 

Laatste Aflevering

Podcast Something Spatial - Van think aloud testing tot Living Digital Twin

Luister naar deze aflevering