Podcast Something Spatial - Esri GIS Tech Special

De podcast van Esri Nederland is terug! In de vernieuwde podcastserie Something Spatial ontvangen hosts Jorien Posthouwer en Niels van der Vaart diverse gasten om het gesprek aan te gaan over kaarten, geografie en de nieuwe digitale werkelijkheid.

Dinsdag 12 april was de Esri GIS Tech 2022, het jaarlijkse evenement van Esri Nederland dat in het teken staat van de nieuwste technische ontwikkelingen. Het was een mooie en inspirerende dag vol presentaties en ontmoetingen. Niels van der Vaart ontvangt na afloop van het plenaire ochtendprogramma enkele sprekers en deelnemers aan de Esri GIS Tech:

Beluister de aflevering op: Spotify | Soundcloud | Apple Podcast

Lees- en luistertips

Hierbij alle tips en linkjes die zijn genoemd in deze aflevering:

Van A tot Z begrippenlijst

Luistert u naar deze podcast, maar duizelt het u van de ingewikkelde woorden en het vakjargon? Dan bent u niet alleen. Voor mensen die geen geografische achtergrond hebben kunnen bepaalde termen en afkortingen nieuw zijn. Om ervoor te zorgen dat Something Spatial voor iedereen te beluisteren en te volgen is, is in twee delen de ‘Van A tot Z begrippenlijst’ opgenomen. In deze speciale afleveringen van Something Spatial schuift marketingspecialist Lotte Brasser aan bij Niels met een lijstje begrippen die vaak aan bod komen in gesprekken over Location Intelligence. Samen lopen ze het lijstje langs om de begrippen te definiëren.

Coming up in Something Spatial

Ook in de volgende afleveringen van Something Spatial schuiven weer experts aan in de podcast. Zij gaan met host Niels in gesprek over de volgende onderwerpen:

Heeft u naar aanleiding van deze aflevering vragen, reacties of ideeën? Stuur ze naar contact@esri.nl.

 

Laatste Aflevering

Podcast Something Spatial - Esri GIS Conferentie Special met Albert Heijn

Luister naar deze aflevering