Something Spatial vanaf de Infratech - Digital Twin, stoeptegelrobots en onderwaterdrones

 

Vorige week, van 17 t/m 20 januari, was de Infratech in Ahoy in Rotterdam. Tijdens deze vakbeurs komt de infrasector samen om verbindingen te leggen, samenwerkingen te versterken, kennis te delen en elkaar te inspireren. Meer dan 20.000 deelnemers brachten een bezoek aan deze 15e editie van de Infratech.

Ook Jorien en Niels namen een kijkje, en Niels heeft er een presentatie gegeven over Digital Twin in de infrasector. In deze aflevering praten ze na over de presentatie van Niels, maar ook over andere highlights van de beurs en nieuwe, innovatieve en gekke dingen die ze hebben gezien.

Van A tot Z begrippenlijst

Luistert u naar deze podcast, maar duizelt het u van de ingewikkelde woorden en het vakjargon? Dan bent u niet alleen. Voor mensen die geen geografische achtergrond hebben kunnen bepaalde termen en afkortingen nieuw zijn. Om ervoor te zorgen dat Something Spatial voor iedereen te beluisteren en te volgen is, is in twee delen de ‘Van A tot Z begrippenlijst’ opgenomen. In deze speciale afleveringen van Something Spatial schuift marketingspecialist Lotte Brasser aan bij Niels met een lijstje begrippen die vaak aan bod komen in gesprekken over Location Intelligence. Samen lopen ze het lijstje langs om de begrippen te definiëren.

Coming up in Something Spatial

10 februari: Jorien en Willem-Jan Vierbergen over drone mapping
24 februari: Niels spreekt met Lisa Geers en Rob Broekman (NVWA) over het opsporen van vissersboten met drones
10 maart: sneak peek Esri GIS Tech
24 maart: sneak peek Esri GIS Tech

Heeft u naar aanleiding van deze aflevering vragen, reacties of ideeën? Stuur ze naar contact@esri.nl.

Laatste Aflevering

Podcast Something Spatial - Van think aloud testing tot Living Digital Twin

Luister naar deze aflevering