Podcast Something Spatial - Van A tot Z begrippenlijst deel 2

De podcast van Esri Nederland is terug! In de vernieuwde podcastserie Something Spatial ontvangen hosts Jorien Posthouwer en Niels van der Vaart diverse gasten om het gesprek aan te gaan over kaarten, geografie en de nieuwe digitale werkelijkheid.

Begrippenlijst van A tot Z
Luister u naar deze podcast, maar duizelt het u van de ingewikkelde woorden en het vakjargon? Dan bent u niet alleen. Voor mensen die geen geografische achtergrond hebben kunnen bepaalde termen en afkortingen nieuw zijn. Om ervoor te zorgen dat Something Spatial voor iedereen te beluisteren en te volgen is, is de ‘Begrippenlijst van A tot Z’ opgenomen. In deel 2 van deze speciale aflevering van Something Spatial schuift marketingspecialist Lotte Brasser weer aan bij Niels. Ditmaal heeft ze een lijstje technische begrippen bij zich die vaak aan bod komen in gesprekken over Location Intelligence. Samen lopen ze het lijstje langs om de begrippen te definiëren.

Something Spatial
Van Something Spatial komt iedere twee weken een nieuwe aflevering online. In deze afleveringen vragen de hosts afwisselend een expert de hemd van het lijf, zodat u op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen en trends rond digitale transformatie en Location Intelligence.

In de eerste aflevering gaan Jorien en Niels met elkaar in gesprek. Hierin stellen ze zichzelf en de podcast voor aan de luisteraar. En ze introduceren het thema dat in de eerste vier afleveringen centraal staat: locatiedenken en innovatie. Beluister de eerste aflevering hier. 

De Begrippelijst deel 1 gemist? Beluister deze hier.

Coming up in Something Spatial
In de volgende afleveringen van Something Spatial schuiven de eerste experts aan in de podcast om in gesprek te gaan over de volgende onderwerpen:

Heeft u naar aanleiding van deze aflevering vragen, reacties of ideeën? Stuur ze naar contact@esri.nl.

Laatste Aflevering

Podcast Something Spatial - Esri GIS Conferentie Special met Albert Heijn

Luister naar deze aflevering