Objectdetectie op een True Ortho

Een True Ortho is een ideaal instrument voor het uitvoeren van objectdetectie. Doordat u geen last heeft van omvalling, welke wel komt kijken bij het gebruik van een traditionele orthofoto, heeft u een hoge kwaliteit canvas voor het uitvoeren van uw analyses. Niet alleen voor dit jaar, maar ook voor komende jaren. Zo kunt u meerdere jaargangen goed met elkaar vergelijken.

Doordat u geen last heeft van omvalling, is het mogelijk om gedetecteerde objecten eenvoudig op de juiste locatie op de kaart te plaatsen. In de video hierboven kijkt Oscar Stoop, presales engineer, naar gedetecteerde zonnepanelen. Op het moment dat de pandcontouren zijn ingeladen, zien we dat deze gedetecteerde panelen eenvoudig op de juiste locatie op de kaart kunnen plaatsen.

Wilt u meer weten over het gebruik van een True Ortho of 3D-mesh? Of heeft u vragen over de bruikbaarheid van een True Ortho of 3D-mesh voor uw casus? Klik op onderstaande knop en laat uw gegevens achter. Oscar of een andere ArcGIS-expert neemt op korte termijn contact met u op.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ga in gesprek.

Volgend Artikel

Webinar: Mobiliteitsoplossingen voor gemeenten

Lees dit artikel