Het gebruik van de service met energielabels in de module Reporting

Per 1 januari 2023 moet een kantoorgebouw minimaal energielabel C hebben. In deze demo-video ziet u hoe in de module Reporting de service Energielabels wordt ingezet om een rapportage te maken, waarbij er per postcodegebied een kaart te zien is met de bijbehorende energielabels. Deze service toont de energielabels van adressen en panden in Nederland. De gegevens worden maandelijks ge├╝pdatet. De service bevat de geregistreerde energielabels en bestaat uit een puntenlaag voor adressen en een vlakkenlaag voor panden. Deze en nog meer services uit de Levende Atlas zijn te gebruiken binnen de modules.

De module Reporting, voor GeoWeb-gebruikers bekend als de GeoWeb Module Reporting, is oorspronkelijk onderdeel van de GeoWeb Suite, maar ook als losse module naadloos toe te passen bovenop de standaardfunctionaliteit van ArcGIS.

Wilt u de extra mogelijkheden van de module Reporting bovenop ArcGIS voor uw organisatie verkennen? Klik op onderstaande knop en laat uw gegevens achter. Een van onze experts neemt dan spoedig contact met u op.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ga in gesprek.

Volgend Artikel

Webinar: Mobiliteitsoplossingen voor gemeenten

Lees dit artikel