Webinar: Breng de ondergrond aan het licht met BRO 3D-services

Bekijk, ervaar en begrijp de ondergrond in 3D

Door ruimtelijke informatie in 3D te visualiseren, wordt het eenvoudiger om deze intuïtief op een realistische manier te begrijpen en te ervaren. Zo ook voor de ondergrond. Onlangs zijn door de Geologische Dienst Nederland (TNO) de BRO 3D-webservices gelanceerd en beschikbaar gekomen in de Levende Atlas.

Wat kunt u verwachten?

De Basisregistratie Ondergrond (BRO) werkt samen met de Geologische Dienst Nederland (TNO) aan het beschikbaar stellen van de BRO als 3D-services. Stap voor stap zal informatie uit de Basisregistratie Ondergrond (BRO) via 3D-webservices beschikbaar komen, zodat u deze eenvoudig in uw eigen 3D GIS-omgeving en/of online kunt bekijken. De data en modellen over de ondergrond zijn hiermee toegankelijker gemaakt. Deze 3D-data zijn rechtstreeks te gebruiken in een GIS-systeem en kunnen ook direct in een internetbrowser worden bekeken.

In dit webinar ontdekt u de BRO 3D-services en geven we een aantal concrete tips over hoe deze service te gebruiken.

In dit webinar ontdekt u meer over:

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Dit webinar is een aanrader voor iedereen die gebruik maakt of wilt maken van de 3D-data uit de BRO in ArcGIS.

We zijn benieuwd naar uw toepassingen en feedback! Zou u daarom de volgende drie vragen over de BRO 3D-webservices willen beantwoorden? Dit helpt ons om het aanbod voor u te optimaliseren. Het invullen duurt enkele minuten. Vul hier de survey in.

Bekijk voor de slides uit het webinar de StoryMap Briefing terug.

Volgend Artikel

Webinar: Mobiliteitsoplossingen voor gemeenten

Lees dit artikel