Webinar: Datagedreven gebiedsontwikkeling met ArcGIS

Met het grote tekort aan woningen in Nederland is de woningbouwopgave enorm. Om te zorgen dat huidige en toekomstige woningzoekenden passende woningen kunnen vinden, moet er veel worden gebouwd en getransformeerd. Datagedreven gebiedsontwikkeling helpt om het planproces efficiënter te laten verlopen, waardoor meer tijd beschikbaar is om projecten en plannen te ontwikkelen.

Wat kunt u verwachten?
Door met ArcGIS datagedreven te werken aan gebiedsontwikkeling heeft u altijd inzicht en overzicht op de plannen. Ontwikkelingen in de buitenruimte hebben een impact op de omgeving en haar gebruikers. Betrek en informeer stakeholders door interactieve inzicht in de impact van voorgestelde ontwikkelingen.

In dit webinar laten we u zien hoe met ArcGIS gebiedsontwikkeling snel en krachtig ondersteund wordt. We nemen u mee in hoe ArcGIS Urban in combinatie met interessante datasets daarbij kan helpen.

In dit webinar ontdekt u meer over:

Voor wie is dit webinar bedoeld?
Dit webinar is een aanrader voor stedenbouwkundigen, planologen, gebiedsmanagers en beleidsmakers die op zoek zijn naar een interactieve visualisatie om efficiënter samen te werken en datagedreven te werken aan gebiedsontwikkeling.

Wilt u de mogelijkheden van gebiedsontwikkeling met ArcGIS verkennen voor uw organisatie? Dat kan via onderstaande button.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ga in gesprek.

Volgend Artikel

Webinar: Breng de ondergrond aan het licht met BRO 3D-services

Lees dit artikel