Webinar Objectherkenning met Oriented Imagery en GeoAI

“Ontdek de nieuwste ontwikkelingen in objectherkenning en GeoAI. Duik in de wereld van ‘oriented imagery’ en objectdetectie voor nieuwe inzichten

Wat kunt u verwachten?

Tijdens het webinar staan we stil bij objectherkenning met oriented imagery en GeoAI. Vervolgens demonstreren we de toepassingen met praktijkvoorbeelden. De belangrijkste onderwerpen die aan bod komen zijn:

Gebruikte modellen

Tijdens het webinar worden diverse voorgetrainde deep learning modellen besproken, die je kunt gebruiken binnen de ArcGIS-omgeving. Alle voorgetrainde modellen zijn beschikbaar in de ArcGIS Living Atlas of the World, waar je toegang hebt tot een groeiend aanbod van voorgetrainde modellen die specifiek zijn ontworpen voor verschillende geografische en beeldanalysebehoeften​. In het webinar worden de volgende modellen gebruikt:

Oriented Object Detection Model

GeoAI Model for Feature Extraction

Ontdek de voorgetrainde modellen

Benieuwd naar andere voorgetrainde modellen achter onze voorbeelden? Lees onze blog over de voorgetrainde deep learning modellen. In deze blog delen we voorbeelden van deep learning, verkennen we de workflow en zetten we uiteen welke voordelen het gebruik van voorgetrainde modellen met zich meebrengt.

Volgend Artikel

Webinar: Datagedreven gebiedsontwikkeling met ArcGIS

Lees dit artikel