Webinar: Uitfasering ArcGIS API for JavaScript versie 3.x.: hoe pak ik het aan?

De belangrijke aspecten om mee te nemen in uw plan van aanpak.

Wat kunt u verwachten?

Veel organisaties maken gebruik van webapps in ArcGIS om data en GIS-functionaliteit op een eenvoudige manier beschikbaar te stellen aan gebruikers binnen en buiten de organisatie. De onderliggende techniek (ArcGIS API for JavaScript versie 3.x.) waarmee veelgebruikte apps in het verleden zijn ontwikkeld, is echter verouderd. Deze techniek wordt daarom uitgefaseerd. Dit geldt dit ook voor de ArcGIS-apps waarin deze toegepast is, zoals ArcGIS Web AppBuilder.

Wij raden het aan om u voor te bereiden op deze uitfasering door te starten met een inventarisatie en impactanalyse. Zo brengt u in kaart welke webapps vervangen moeten worden en dit geeft u een startpunt voor de transitie naar de nieuwste generatie webapps.

Maar waar begint u? In dit webinar nemen we u mee in de belangrijkste aspecten voor uw plan van aanpak voor deze transitie.

In dit webinar ontdekt u meer over:

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Dit webinar is een aanrader voor iedereen die webapps, gebaseerd op de verouderde ArcGIS API for JavaScript versie 3.x, beheren, configureren of bouwen.

Bekijk voor meer informatie de landingspagina over deze uitfasering.

Heeft u naar aanleiding van dit webinar vragen of wilt u ondersteuning met deze transitie? Dat kan! Neem contact met ons op via dit contactformulier.

Volgend Artikel

Webinar: Uitfasering van de GeoWeb HTML5-viewer, wat nu?

Lees dit artikel