Skip to Content
,

Esri Partner Network

Partners, oplossingen en services

Vind een partner
Log in Esri Partner Community
Partners

Partners

Het Esri Partner Network is een wereldwijde community. Organisaties die onderdeel zijn van de community werken aan geavanceerde geografische oplossingen op basis van ArcGIS. Esri en haar partners maken GIS-implementaties succesvol en creëren nieuwe oplossingen. 

Startups

Het Esri Startup programma is een exclusief, wereldwijd programma om beginnende startups te ondersteunen in het benutten van de kracht van de kaart en location intelligence te integreren in hun producten. Esri helpt startups die willen bouwen op ’s wereld grootste GIS technologie, ArcGIS.

Lees meer

Hoe partners helpen

Gerichte apps en kaarten maken
Iedereen met specifieke taken aansluiten
Organisatiebreed GIS implementeren
Integreren met bestaande systemen
Data analyseren en inzichten delen
Analyseer data en krijg bruikbare inzichten
Veldwerk automatiseren of faciliteren
Migreren van papier naar digitaal; werk realtime
Content leveren aan wie dan ook
Krijg toegang tot data, beelden en analytics

Wat bieden wij onze partners?

Kennissessies

Kennissessies

Elke maand vinden bij Esri Nederland kennissessies plaats, speciaal voor partners. Er komen verschillende onderwerpen aan bod, zodat partners op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en informatie krijgen over de laatste updates. Verder geven de kennissessies partners de gelegenheid om te netwerken en vragen te stellen.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Alle partners ontvangen een speciale nieuwsbrief vanuit Esri Nederland. Het is een middel om op de hoogte te blijven van het laatste ArcGIS-nieuws en van de ontwikkelingen met betrekking tot producten, opleidingen en evenementen.

Partner Portal

Partner Portal

Speciaal voor partners is er een Partner Portal beschikbaar. Hier wordt vanuit Esri exclusieve informatie gedeeld met betrekking tot partners en producten. Daarnaast verleent het portaal toegang tot informatie over uw licentiebeheer.

Neem een kijkje op de Partner Portal
ArcGIS Marketplace

ArcGIS Marketplace

Zoek, ontdek en vind apps en content op de ArcGIS Marketplace. Alles op deze omgeving wordt aangeboden door Esri-partners, distributeurs en Esri zelf. Deel de apps en content met groepen van uw organisatie of met collega's.

Bekijk de Marketplace

Bekijk de partners van Esri Nederland

Vind een partner

Bent u al partner?

Log in op de Partner Portal